Emzirirken Takviye

82 görüntüleme
A

Aycan

11 Kasım 2025 20:54
Merhaba , Aktif olarak emziriyorum bebeğim3,5 aylık uyku sorunu yaşıyorum halsizim magnezyum türü takviye kullanmamda sakınca var mı acaba malat sitrat bisglisinat gibi türevlerini
S

Sena S.

11 Kasım 2025 20:56
Hamileligimde magosit kullanmistim doktorum dogum sonrasi kullanmaya devam etmemin iyi olacağını söyledi. Gebelikte kullanilan takviyeler emzirirken de kullanılabiliyor Aycan hanım bahsettiginiz turleri bilmiyorum ama doktorunuza danisabilirsiniz
A

Aycan

11 Kasım 2025 20:59
Magosit yanlış hatırlamıyorsam oksit formu ve bi kere magnezyumun en az yararlanılan çeşidi diye okumuştum daha önceden fizik tedavi uzmanı yazmıştı üç kutu kullandım fayda görmemiştim . Her seferinde doktora soracağım diyorum eve gelince aklıma geliyor unutkanlık hat safhada . Teşekkür ederim bilginizi paylaştığınız için 🍇🍇
Fatma A.

Fatma A.

Uzman Diyetisyen

11 Kasım 2025 21:04
Merhaba; besin destek ürünleri ne kadar faydalı olursa olsun vücuda fazla alındığında da ciddi yan etkileri olabiliyor, ulaşımın kolay olması sizi yanlış yönlendirmemelidir. Kan tahlili yaptırarak eksikliklerinizi tamamlamalısınız🌺
A

Ayşe Ş. ..

12 Kasım 2025 00:09
Aycan Hanım bende hamile iken destek kullandım ve internet hamile iken kullanılan takviyeler doğumdan sonrada devam edilmeli diye okudum ama kontrole gidince doktoruma hocam kullanabilir miyim dedim. Hayır emziriyorsun sana daha temiz içerikli şeyler yazalım dedi. Doktora yazmadan hiç birşey kullanmayın. Unutuyor iseniz aklinaza gelen şeyleri watzaptan kendinize yazın. Ben öyle yapıyorum kontrolden çıkmadan da mutlaka göz atıyorum unuttuğum birşey varmı diye. Bende çok unutuyorum normal bu süreç

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir