Emzirirken S*gara Kullanımı
185 görüntüleme
B
Bets
16 Şubat 2026 19:17
Arkadaşlar biliyorum asla kabul görür bir şey değil, hamileliğim boyunca hiç içmedim, kızım 4 ay 20 günlük 2. Ayın sonuna kadar da hiç içmedim ama kızım çok zor büyüyor meme reddi yaşadık doğduğu zamandan beri sağım yapıyorum ve sütüm ne yaptıysam çok az, mama ve çıktığı kadar anne sütü verebiliyorum (max 90 ml günde) stresten günde 3-5 tane sigara içiyorum, benim gibi olan var mı…
B
BeyzaDefne
16 Şubat 2026 19:22
Tavsiyem hiç içmeyin. Ben de içiyorum ne yazık ki ama akşam sağım yaptıktan ve bebegim uyuduktan sonra . Sizi çok iyi anlıyorum sosyal medya kullanıyorsanız dertlesebiliriz .ben de aynı yollardangeçtim sevgili anne kendine yüklenme :)
B
Bets
16 Şubat 2026 19:31
Tavsiyem hiç içmeyin. Ben de içiyorum ne yazık ki ama akşam sağım yaptıktan ve bebegim uyuduktan sonra . Sizi çok iyi anlıyorum sosyal medya kullanıyorsanız dertlesebiliriz .ben de aynı yollardangeçtim sevgili anne kendine yüklenme :)
B
Buket ..
16 Şubat 2026 19:49
merhaba ben hamileliğimde de bırakamadım ve doktor yönlendirmesi ile günde 5i geçmemek kaydıyla içiyordum. Doğumdan sonra da bu durum devam etti ama paket paket değil tabi ki. Olabildiğince dikkat etmeye çalışıyorum zaten gün içinde o uyurken veya oyuna daldıysa içebiliyorum kapüşonlu ile kafamı kapatıp üstümü değiştiriyorum mutlaka. önceden çok suçluluk duyardım ama zamanla alıştım suan 9 buçuk aylık. İnsanin eski hayatından bırakmak istemediği keyifleri oluyor mesela alkol hayatımdan çıktı emzirdigim için ama sigara çıkamadı:)
B
BeyzaDefne
16 Şubat 2026 21:25
Bende sağım sonrası içiyorum üstümü değiştirip dişlerimi fırçalıyorum ama hem yaşadıklarım hem bebeğim için vicdan azabı çok kötüyüm… tabiki instagram kullanıyorum betssgckli diye yazarsanız takipleşebikiriz 🙏
B
Bets
16 Şubat 2026 21:43
merhaba ben hamileliğimde de bırakamadım ve doktor yönlendirmesi ile günde 5i geçmemek kaydıyla içiyordum. Doğumdan sonra da bu durum devam etti ama paket paket değil tabi ki. Olabildiğince dikkat etmeye çalışıyorum zaten gün içinde o uyurken veya oyuna daldıysa içebiliyorum kapüşonlu ile kafamı kapatıp üstümü değiştiriyorum mutlaka. önceden çok suçluluk duyardım ama zamanla alıştım suan 9 buçuk aylık. İnsanin eski hayatından bırakmak istemediği keyifleri oluyor mesela alkol hayatımdan çıktı emzirdigim için ama sigara çıkamadı:)
B
Bets
16 Şubat 2026 21:44
Günde 3-5 tane içiyorum diyince gün içinde zannettim afedersiniz o vicdan azabı bende de var maalesef ama rahatlama bicimimiz belki de bu kaldi ki benim de pek sütüm gelmiyor ama az da olsa vermek istiyorum her gün
B
BeyzaDefne
17 Şubat 2026 08:06
Bende çıktığı kadar veriyorum ama ne yaptıysam arttıramadım maalesef en son saldım artık