Emzirirken Saç Boyama
72 görüntüleme
S
Selin K. ..
10 Temmuz 2025 19:09
Hocam belki görürsünüz cevap verirsiniz ben organik olan saç boyalarından alıp saçımı boyadım ve ertesi sabah çocuğumun hiç birşeyi olmamasına rağmen birden 39lara fırladı ateşi herkes birşey olmaz diyor ama boya böyle bişey yapar mı çocuğa acile gittik bişey yok dediler calpol dolven dönüşümlü içir dediler
H
Hatice Ö.
10 Temmuz 2025 19:38
Boya tabiki de böyle birşey yapmaz, her olayı her durumu sütten bebeğe geçer mi diye bağlamayın, ben 50 günlükken saçlarımı organik boya ile kuaförde boyadım ikizlerimi emziriyordum o sırada da ve 1.5 ayda bir hala daha boyatirim saclarimi ve kızlarım 1 yaşına girecekler, bazı şeyleri fazla abartmamak gerek evet boyalar çok riskli ama organik boyalar diğer boyalardan daha masum ve gün içinde yaptığımız birçok şey bulunduğumuz birçok ortam en basiti telefon bile bebeğe ne kadar zararlı kaldı ki scataki boya bunların yanında hiçbir şey kalıyor
K
Kübra Ç. ..
10 Temmuz 2025 20:27
Merhabalar öncelikle geçmiş olsun. Benim bebeğim de üç aylik ben de saçlarımı amonyaksız boyayla boyadım bir problem olmadı. Bununla alakalı olabileceğini düşünmüyorum içiniz rahat olsun 🙏