Emzirirken Passiflora Şurup İçenler

172 görüntüleme
E

Ebru B.

24 Temmuz 2026 15:06
2,5 aylık bebeğim var. Uykuya dalmakta zorlanıyorum psikiyatri doktoru bana Passiflora şurup veya hap önerdi, acaba bebeğime geçer mi? Kullanan var mı ? Bebekte uyku veya huzursuzluk yapar mı ?
Z

Zeynep E. ..

24 Temmuz 2026 21:24
Bebeğim bir aylıkken den beri Antidepresan kullanıyorum canm çok kötü bi hamilelik geçirdim anksiyete yüzünden ve hiç ilaç kullanmadım doğumdan sonra hala devam etti gittim emzirirken antideprasan kullanıyorum hala ve emzirmeye de devam ediyorum çok şükür bebeğimde hiç bir sıkıntı yok yani demem o ki o uykusuzluk çok kötü daha ileri depresyona bile gidiyor doktoruna güveniyorsan dediğini yap sağlıklı bi anne herşeyden önemli biraz uzun oldu ama doktor ne diyorsa daha kötü olmadan yap derim
E

Ebru B.

24 Temmuz 2026 22:49
Zeynep Ergün
Bebeğim bir aylıkken den beri Antidepresan kullanıyorum canm çok kötü bi hamilelik geçirdim anksiyete yüzünden ve hiç ilaç kullanmadım doğumdan sonra hala devam etti gittim emzirirken antideprasan kullanıyorum hala ve emzirmeye de devam ediyorum çok şükür bebeğimde hiç bir sıkıntı yok yani demem o ki o uykusuzluk çok kötü daha ileri depresyona bile gidiyor doktoruna güveniyorsan dediğini yap sağlıklı bi anne herşeyden önemli biraz uzun oldu ama doktor ne diyorsa daha kötü olmadan yap derim
Size de çok geçmiş olsun ben de aynı şekilde düşünüyorum uykusuzluk ve anksiyete çok kötü oluyor. Bana da Bir doktor antidepresan olarak paxera önerdi bir başka doktor da ilaç yerine en başta doğal içerikli passiflora ile başla dedi. Benim de kafam karıştı. İkisine de emzirmeye uygun dediler ama
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir