Emzirirken Magnezyum Öneri

516 görüntüleme
Z

Zeynep E. B.

22 Haziran 2026 01:10
hamılelıgımde cok kramplarım yorgunlugım gece uyuyamamam oldu gece gec satalere kadar uyumayıp sabah erkenden kalkıp işe gidiyordım doktorum ozaman lar magosit yazdı magnezyumun oksit türündenmiş en hafif formuymuş bır arada magnezince geçtik oda cok hafif hamıleyım dıye muhtemelen. dogum yapıncada aynı şeyler devam edıp yorgunluk uykusuzluk artınca hep kullanıyordum ama sımdı türüne bakınca mide asidi ve kabızlıga iyi geldıgını gördüm ne alaka oldum. Emzirirken kullanabilecegım yorgunluğa uykusuzluga kas ağrılarına iyi gelen türlerini gördüm ama emzırırken kullanabılecegım türünü yada marka önerırımısınız onu alayım
S

Sibel Y.

22 Haziran 2026 03:20
Magnorm efervesan suda çözünen tablet kullaniyrum ben hamileliğimden beri ve dogumdan itibaren de devam ediyorum. Doktorumun önerisi.
Duygu B. B.

Duygu B. B.

2 Temmuz 2026 10:12
Ben de magnorm tablet ya da efervesan kullanıyorum ama her gün değil. Süt alerjisi var bebeğimde 1 gün kalsiyum efervesan diğer gün magnezyum şeklinde. Yani çok fazla olur da sütle bebeğe çok geçer diye korkuyorum ssnırırım 
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir