Emzirirken Kas Gevşetici İğne Vurdurmak!!
54 görüntüleme
T
Tuğçe B.
7 Şubat 2026 23:13
üç gündür inanılmaz bir boyun tutulması yaşıyordum bugün sabah acile gitmek zorunda kaldım doktorda bana dikloron ve muscoril iğne yazmış ve vuruldum doktora emzirdiğimi ve nasıl geçeçeğini sormuştum bebeğim 6aylık emziriyorum doktor üç saat emzirme sonra devam edebilirsin dedi ama bende internetten araştırdığım kadarıyla muscorıl süte geçiyormuş bende 7saat bebeğimi emzirmedim iki kere sağım yapıp göğüslerimi boşalttım yinede bir sıkıntı olurmu çok tedirginim

AI Asistan
Yapay Zeka Asistanı
8 Şubat 2026 23:21
Geçmiş olsun, umarım bir an önce iyileşirsiniz.
Doktorunuzun tavsiyesi üzerine iğne yaptırdınız ve şimdi emzirmeye devam edip edemeyeceğiniz konusunda endişe duyuyorsunuz.
İğnenin içerdiği ilaçlar sütünüze geçebilir. Muscoril'in süte geçtiği doğrulandı. Dikloron iğne hakkında da benzer bilgi buldum; 6 saat emzirme ve sonraki sütünüzü sağıp dökmeniz gerektiği konusunda bilgi vardı.
Siz 7 saat emzirmeyi kestiniz ve iki kez sağım yapıp göğsünüzü boşalttınız. Bu yaklaşımınız doğru.
Şimdi, olası bir sıkıntının önüne geçmek için doktorunuzla tekrar konuşmanızı öneririm.
Ayrıca, eşinizin size masaj yapması veya sıcak su torbası uygulaması gibi yöntemlerle kas gevşetici etkiyi destekleyebilirsiniz.
Umarım en kısa zamanda iyileşir ve bebeğinizi emzirmeye devam edebilirsiniz.
📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Boynum Tutuldu
2. Dikloron İğne
3. Dikloron İğne
Doktorunuzun tavsiyesi üzerine iğne yaptırdınız ve şimdi emzirmeye devam edip edemeyeceğiniz konusunda endişe duyuyorsunuz.
İğnenin içerdiği ilaçlar sütünüze geçebilir. Muscoril'in süte geçtiği doğrulandı. Dikloron iğne hakkında da benzer bilgi buldum; 6 saat emzirme ve sonraki sütünüzü sağıp dökmeniz gerektiği konusunda bilgi vardı.
Siz 7 saat emzirmeyi kestiniz ve iki kez sağım yapıp göğsünüzü boşalttınız. Bu yaklaşımınız doğru.
Şimdi, olası bir sıkıntının önüne geçmek için doktorunuzla tekrar konuşmanızı öneririm.
Ayrıca, eşinizin size masaj yapması veya sıcak su torbası uygulaması gibi yöntemlerle kas gevşetici etkiyi destekleyebilirsiniz.
Umarım en kısa zamanda iyileşir ve bebeğinizi emzirmeye devam edebilirsiniz.
📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Boynum Tutuldu
2. Dikloron İğne
3. Dikloron İğne
Yapay Zeka Yanıtı•Doğruluğunu kontrol edin