Emzirirken İş Başı Yapmak
76 görüntüleme
A
Anonim
9 Ocak 2026 12:50
Merhaba bebeğim 3 ay 25 günlük oldu şimdiye kadar hep sadece anne sütü ile beslendi doğum kilosu 3148 güncel kilosu5940 gram 1 hafta önce iş başı yaptım ve daha önce hiç sağım yapmadığım direkt emzirdiğim için sağım yaptığımda sütüm çıkmadı çok az çıktı 30 cc kadar. Bu yüzden sağımla anne sütü veremedim ben işteyken mama içmek zorunda kaldı. 1 haftadır da bu şekilde ilerliyoruz evden çıkmadan emziriyorum ben gelene kadar 1 kez mama içmiş oluyor ben gelir gelmez tekrar emziriyorum aptamil pronutra aldım ama bu şekilde kızıma bir zarar olur mu yoksa sağım yapmak konusunda ısrar mı etmeliyim ama çok canım yanıyor ve süt çıkmıyor sağım ile , bebeğim emerken ise lok lok yutma sesinden anlıyorumki sütüm bol bol çıkıyor ama sağınca yok. Ne yapmalıyım iş başı yapan anneler siz nasıl götürdünüz süreci bir de kızım biberona alışık olmadığı için çığlık kıyamet tutuyor biberonu ne yapacağım bilmiyorum dakikalarca uğraşıp çığlık kıyamet anca tutturabiliyorlar biberonu
Ş
Şilan
9 Ocak 2026 13:22
Sagdikca çoğalır.. doğru flanş doğru yöntemle.
Biberon kaşıkla verebilirler mamayı
Biberon kaşıkla verebilirler mamayı
A
Anonim
9 Ocak 2026 13:24
Teşekkür ederim
S
Seyhan K.
9 Ocak 2026 13:39
Sağım yapmadan önce biraz masaj yap etkisini görürsünüz inşallah
G
Gökçin N.
9 Ocak 2026 14:03
Eller serbest mi pompanız?
K
Kübra A. T.
9 Ocak 2026 14:08
Sağdıkça daha çok sütünün geldiğini göreceksin sabırla devam et biberonada alışacaktır zamanla