Emzirirken Ipl Lazer Cihazi Kullanma

231 görüntüleme
Y

Yagmur

26 Haziran 2026 18:42
Selamlar!

9 ay önce doğum yaptım ve hala emziriyorum. Deneyimi olan kişilere sormak istedim. IPL lazer cihazı kullanmam bir sorun yaratır mı?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
E

Emel Ö.

26 Haziran 2026 20:48
Benim bebeğim de 8 aylık yaklaşık. Çocuk doktorumuza danışmıştım bunu. Göğüs bölgesinden koltuk altından lenf bölgelerine uzak olsun demişti. Senin sağlığın açısından diyerek söylemişti. Ben sadece bacaklarıma yapıyorum şu anda
I

Irem G.

26 Haziran 2026 23:25
ben de çok araştırdım. Philips marka var bende. emzirme döneminde kesinlikle önermiyor. o yüzden bekliyorum ben de. önermemesinin sebebi de cilt hassaslığı. leke, yanık, tahriş ve kararma gibi durumlar olabiliyormuş.
Y

Yagmur

28 Haziran 2026 13:22
Emel Özkesek
Benim bebeğim de 8 aylık yaklaşık. Çocuk doktorumuza danışmıştım bunu. Göğüs bölgesinden koltuk altından lenf bölgelerine uzak olsun demişti. Senin sağlığın açısından diyerek söylemişti. Ben sadece bacaklarıma yapıyorum şu anda
Çok sağolun bende araştırdım göğüs kısmına yapılmadığı sürece bir sorun olmuyormuş sadece bacağıma yapacağım
Y

Yagmur

28 Haziran 2026 13:22
Irem G
ben de çok araştırdım. Philips marka var bende. emzirme döneminde kesinlikle önermiyor. o yüzden bekliyorum ben de. önermemesinin sebebi de cilt hassaslığı. leke, yanık, tahriş ve kararma gibi durumlar olabiliyormuş.
Bende araştırdım baya bi göğüs kısmına yapışmadığı sürece bir sorun olmuyormuş bacağıma yapacağım şimdilik
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir