Emzirirken Hamilelik

410 görüntüleme
H

Hatice T. ..

26 Temmuz 2026 18:07
Kızım 14 aylık 5 haftalık hamileyim daha yeni evde ki test ile öğrendim ne yapacağım bilmiyorum kızım tam bir meme bağımlısı gece bile emiyor gelişimi oldukça iyi konuşma yürüme ama kendimi çok suçlu ve yetersiz hissediyorum nasıl memeyi bırakacak iki bebekle nasıl başa çıkacağım kendi ailemden kimse yok yanımda gurbetteyim .
Z

Zeynep N. İ.

26 Temmuz 2026 18:12
Memeyi bıraktırmanıza gerek yok, hamileyken emzirebilirsiniz. Sadece alacağınız takviyelere ve günlük öğünlerinize dikkat etmeniz gerekiyor.
H

Hatice T. ..

26 Temmuz 2026 18:15
Teşekkürler folik asite bugün başladım mümkün oldukça öğünlerime dikkat ediyorum umarım ikisine de yetebilirim
G

Gamze G.

26 Temmuz 2026 20:55
öncelikle hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah merak etmeyin ikisine de çok güzel yetebilirsiniz. Yeterki yanınızda bir destekçi olsun eşiniz üzerine düşeni yapsın benim destekçim olsa bende oğluşuma kardeş olsun aralarında pek yaş farkı olmasın aynı süreçten tekrar geçmeyeyim ikisine aynı anda bakayım istiyorum ama desteğim yok maalesef eşimde sabah 6 akşam 6 evde olmayınca çok zor. O yüzden üzmeyin kendinizi evet ilk etapta biraz zorlanacaksınız duygusal olarak bedensel olarak ama sonrası daha güzel olacak emin olun yeter ki birini severken diğerini ihmal etmeyin psikolojik olarak kötü hissetmesin özellikle büyük olan ama bu kadar ince düşünen anne olarak bence siz onada dikkat edersiniz❤️❤️❤️
G

Gamze G.

26 Temmuz 2026 20:57
Emzirme konusunu da özellikle hekiminize sorun isterseniz emziriliyor özel bir durum olmadığı sürece diye biliyorum ama em iyisini doktorunuz bilir.
H

Hatice T. ..

26 Temmuz 2026 22:10
Gamze Gamze
öncelikle hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah merak etmeyin ikisine de çok güzel yetebilirsiniz. Yeterki yanınızda bir destekçi olsun eşiniz üzerine düşeni yapsın benim destekçim olsa bende oğluşuma kardeş olsun aralarında pek yaş farkı olmasın aynı süreçten tekrar geçmeyeyim ikisine aynı anda bakayım istiyorum ama desteğim yok maalesef eşimde sabah 6 akşam 6 evde olmayınca çok zor. O yüzden üzmeyin kendinizi evet ilk etapta biraz zorlanacaksınız duygusal olarak bedensel olarak ama sonrası daha güzel olacak emin olun yeter ki birini severken diğerini ihmal etmeyin psikolojik olarak kötü hissetmesin özellikle büyük olan ama bu kadar ince düşünen anne olarak bence siz onada dikkat edersiniz❤️❤️❤️
Çok teşekkür ederim benim eşimde saat 6 da geliyor umarım dediğiniz gibi olur büyük olan bile bebek olacak doğum da inşallah oda bende bu durumu kolay atlatırız 
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir