Emzirirken Diş Çektiren Var mi
78 görüntüleme
M
Melisa
22 Mart 2026 00:48
4 aydır çürük disim agriyor artik dayanamaz oldum emzirirken nasil oluyor çekim isi yaşayan anlatabilir mi
E
Esma T.
22 Mart 2026 01:05
Bir sorun olmuyo çekilebilir bende çektirdim
M
Melisa
22 Mart 2026 01:15
Bir sorun olmuyo çekilebilir bende çektirdim
E
Esma T.
22 Mart 2026 01:17
Doktor hemende emzirsen olur ama istersen iki saat bekle dedi ben zaten sağımla besliyorum çocuğumu 2 saat sonra sağım yaptım lokal anestesi aldım tabiki yoksa mümkün değil diş çektirmek siz dişçiyi arayıp sorun hepsi yapılır der zaten emzirirken diş çekimi
M
Meral I.
29 Mart 2026 00:39
Ben daha yeni kanal tedavisi üzerine dolgu yaptırdım 3 kere lokal anestezi aldım her defasında süt sağdım bebeğim huzurlanırsa diye biberonla besledim şuan diş doktorların hepsi bir problem olmuycağını söylüyorlar yeni araştırmalarda çocuğa bir zararı yokmuş sadece alerjik bebeklerde kırmızı noktalar olabiliyormuş benim çocuk doktorum 6 saat sonra süt sağ onu dök demişti ben o kadar beklemedim şahsen 3-4 saat sonra sağım yaptım bebeğim için de dediğim gibi önceden sağım yapıp bineronla besledim o şekilde yapabilirsiniz

Afranur K.
29 Mart 2026 00:54
Her hangi bir şey yapmanıza gerek yok, anestezinin bebekler üzerine etkinliğinin olmadığı araştırılmış durumda. Acı çektiğinizle kalırsınız, rahatlıkla gidip röntgeninizi çektirin, anestezinizi yaptırın ve çekim, kanal, dolgu her ne işlem gerekiyorsa yaptırın.
Süt sağıp atma olayı maalesef çok eski bir bilgi ve genellikle eski diş hekimleri tarafından dikte ediliyor, ben de hamile kalmadan önce sağılmasını önerirdim hastalarıma ama şu an araştırmalar sonucu buna gerek olmadığı belirlenmiş durumda.
Süt sağıp atma olayı maalesef çok eski bir bilgi ve genellikle eski diş hekimleri tarafından dikte ediliyor, ben de hamile kalmadan önce sağılmasını önerirdim hastalarıma ama şu an araştırmalar sonucu buna gerek olmadığı belirlenmiş durumda.
Yükleniyor...