Emzirirken Çekiştirme

247 görüntüleme
A

Ayşe A.

19 Haziran 2025 16:22
2,5 aylık oğlum emerken 5-6 dk sonra kendini kasmaya memeyi çekiştirmeye kafasını aşağı bastırıp elleriyle üstümden tutup çekiştirmeye başladı neden olabilir sürekli böyle yapıyor 1 haftadır süt mü yeterli değil acaba diye düşünüyorum ama emdikten sonra kusuyor da
K

Keziban Ö. ..

19 Haziran 2025 16:24
Aynısı bizde de oluyor 3 buçuk aylık oğlum bende hala çözmüş değilim
A

Ayşe A.

19 Haziran 2025 16:26
İlk 5 6 dk güzel emiyo ama sonrasında bırakmak da istemiyor çözemedim canımı acıtıyor artık
M

Merve A.

19 Haziran 2025 16:54
Benzer problem bende de var 3 aylık oğlum 5-7 dk güzel emiyor sonra memeyi çek bırak yapıp tekrar tutuyor. Memeyi değiştirince yine 5-7 dk güzel içiyor tekrar başlıyor son 1 haftadır böyle. Nedenini bulamadım kontrol ettiğimde sütümde geliyor .
D

Dilek K.

19 Haziran 2025 16:57
Bende de aynı durum olmuştu bende sütüm mü yetmiyor sür mü gelmiyor diye düşünüyordum memeyle kavga ediyordu sanki ucunu diş etleriyle sıkıştırıyordu çekiştiriyordu çok sürmedi alttan iki dişini çıkardı
A

Ayşe A.

19 Haziran 2025 17:27
Yaaa diş için daha çok erken değil mi bilemedim ki daha 3 aylık olmadık ama bu 1 haftadır falan böyle olmaya başladı
A

Asli B.

19 Haziran 2025 17:39
Benim oğlum da bu şekilde ilk bir iki dk güzel emiyor sonra çekiştirmeye başlıyor hatta arada ıkınıyor. Süt akışı azaldığı için veya gazdan olduğunu tahmin ediyorum.
L

Laleş T.

19 Haziran 2025 17:46
Gaz sancısından oluyor omzunuza alıp birkaç dakika gazını çıkarıp tekrar memeye döndürürseniz emmeye devam ediyor en azından benim kızım ediyor
B

Bera N. H. ..

20 Haziran 2025 03:54
Benim kızım da aynıydı, kontrol edince süt geliyor görünüyordu. Doktora gittiğimizde yeterli kiloyu alamadığı çıktı. Mamaya başladık rahatladı. Pompayla kalanı sağınca sütün yavaşladığını ve azaldığını farkettim. Yoğun kısmı alıyor sonra azalınca kavga etmeye başlıyor memede. Bunu doktorunuzun kilo kontrolüyle anlayabilirsiniz.
A

Ayşe A.

20 Haziran 2025 05:47
Kiloda bir sıkıntı olmadığını söylemişti geçen hafta gittiğimizde aslında ama bu da yeni başladı zaten bakalım sağmayı deneyeceğim bi ne kadar süt geliyo
Z

Zeynep K.

20 Haziran 2025 06:24
Kızlar el ile sıkınca zaten süt geliyor özellikle bebeğiniz emdikten sonra yada emzirmediginiz sürelerde sağım yapın pompa ile kaç cc süt aliyorsunuz bakın , ben elimle sıkıyorum geliyor diye düşünmedim sizin gibi sonra sağım yaptım baktım 10 cc bile olmadı, bebeğim emdikten sonra sürekli pompa ile sağım yapıp artırdım tekrar
B

Büşra D.

20 Haziran 2025 12:40
Her emzirmeden sonra mı sağım yaptınız
Ö

Özlem P.

20 Haziran 2025 12:48
Benim de öyle olmuştu. Meğer sütüm yetmiyormuş yetersiz kilo almış. Gece emzirmelerini artırdım ve gün içinde emdikten sonra sağım yaptım sütüm normale döndü bir hafta kadar sonra
Ş

Şeyda B.

20 Haziran 2025 12:51
Merhaba aynı durumdayız bi doktordan dinlemiştim uykusu gelen bebeklerde memeyi çekiştirme durumu olduğunu söylemişti bizde gerçekten bu durumda oluyor bide gazı olduğunda
B

Büşra Ü.

21 Haziran 2025 00:02
Benimde oğlum 3 aylık sütüm olduğu halde memedeyken sürekli hareketli sanki oyun oynuyor gibi sanırım etrafı keşfetmek için yapıyorlar. Ben memede tutmak için sallanarak ritmik hareketlerle yürüyerek emzirmeye çalışıyorum bir de dikkatini dağıtmayacak loş ışıklı ortamlarda emzirmeye çalışıyorum işe yarıyor bazen sizler de deneyebilirsiniz

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir