Emzirirken Botoks?

352 görüntüleme
H

Hatice Y.

6 Haziran 2026 09:42
Arkadaşlar yaptırılır mı yaptıran var mı
Afranur K.

Afranur K.

6 Haziran 2026 10:00
Büyük moleküller olduğu için yapıldığı dokuda kalıyor. Vücuda yayılmıyor. Bundan dolayı yapabilirsiniz diyen hekimler mevcut. Ama üzerine çalışma yapılmamış, anne sütü- bebek etkileşimi net bilinmiyor. Bu bilinmezlikten dolayı yapılmasını önermeyen hekimler de var.

Açıkçası çok araştırılan konular değiller, emziren bir anne saçını boyatırsa ne olur, dolgu-botoks yaparsa ne olur gibi konular. Üzerine çalışma olmadığı için sıklıkla ben yaptırdım bir şey olmadı cümlesi dışında çok bir açıklama bulamazsınız.

Bu arada dolgu-botoksla ilgili şöyle bir detay var dolgu-botoks kendileri sıkıntılı değiller ama eğer yapım esnasında sıkıntı olur ve eritilmesi ya da botoksun düzeltilmesi gerekirse kullanılan ilaçlar sıkıntılı. Yani çok iyi araştırıp, çok iyi yaptırmanız gerekir yaptırmaya karar verirseniz.
Sema G.

Sema G.

6 Haziran 2026 10:01
Afranur Keskin
Büyük moleküller olduğu için yapıldığı dokuda kalıyor. Vücuda yayılmıyor. Bundan dolayı yapabilirsiniz diyen hekimler mevcut. Ama üzerine çalışma yapılmamış, anne sütü- bebek etkileşimi net bilinmiyor. Bu bilinmezlikten dolayı yapılmasını önermeyen hekimler de var.

Açıkçası çok araştırılan konular değiller, emziren bir anne saçını boyatırsa ne olur, dolgu-botoks yaparsa ne olur gibi konular. Üzerine çalışma olmadığı için sıklıkla ben yaptırdım bir şey olmadı cümlesi dışında çok bir açıklama bulamazsınız.

Bu arada dolgu-botoksla ilgili şöyle bir detay var dolgu-botoks kendileri sıkıntılı değiller ama eğer yapım esnasında sıkıntı olur ve eritilmesi ya da botoksun düzeltilmesi gerekirse kullanılan ilaçlar sıkıntılı. Yani çok iyi araştırıp, çok iyi yaptırmanız gerekir yaptırmaya karar verirseniz.
Osman hoca zararı yok dedi o yüzden bende yaptıracağım hatta.
H

Hatice Y.

6 Haziran 2026 21:50
Afranur Keskin

Açıklamanız için çok teşekkür ederim gerçekten insan kararsız kalıyor
H

Hatice Y.

6 Haziran 2026 21:50
Sema Gözacan
Osman hoca zararı yok dedi o yüzden bende yaptıracağım hatta.
Öyle mi teşekkür ederim
Hatice E.

Hatice E.

Premium Üye
7 Haziran 2026 16:14
Hatice Y
Öyle mi teşekkür ederim
Evet bende Osman hocamın videosunda görmüştüm.
Betül A.

Betül A.

Premium Üye
10 Haziran 2026 13:02
Saç boyasına hayır diyordu bir videosunda botoksa nasıl evet dedi ki ? O daha tehlikeli geliyor kulağa
C

Cansu

13 Haziran 2026 09:07
Ben yaptirdim bebegim 6aylik falandi bir sorun yasamadim
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir