Emzirirken Bebeğimin Hareketleri
80 görüntüleme
K
Kübra Ç.
1 Nisan 2026 20:38
Merhaba. Meme reddi yaşıyoruz, uykulu halde emerken çok hareketleniyor. Bir kolu devamlı havada, yüzüme dokunuyor kıyafetimin yakasını çekiştiriyor. Bunun bir anlamı var? Böyle bir durum yaşayanınız oldu mu? Şimdiden teşekkür ederim
D
D ..
1 Nisan 2026 20:40
Uyurken de uyumazken de hep yapıyor bi anlamı olduğunu düşünmüyorum ama bi yerde okumuştum güvende olduğunu hissetmek için yazıyordu ama yüzümü tırnaklarını geçirdiği için kafamı geriye çekiyorum meme reddi için de uzanarak emzirmeyi denediniz mi
K
Kübra Ç.
1 Nisan 2026 20:43
Uyurken de uyumazken de hep yapıyor bi anlamı olduğunu düşünmüyorum ama bi yerde okumuştum güvende olduğunu hissetmek için yazıyordu ama yüzümü tırnaklarını geçirdiği için kafamı geriye çekiyorum meme reddi için de uzanarak emzirmeyi denediniz mi
D
D ..
1 Nisan 2026 20:50
Kaç aylık
K
Kübra Ç.
1 Nisan 2026 22:55
Kaç aylık
D
D ..
1 Nisan 2026 23:12
Bizim de olmuştu o aylarda sık sık vermiştim az az emiyordu atıştırma yapıyormuş 🤣 sonra emme süresini uzatmıştım ağlayıp emmek istediği zaman verdim çok şükür düzeldi ozamandan itibaren yatarak emziriyorum oturarak emzirdiğim zaman hemen çevreye bakmaya çalışıyor bırakıyor geri alıyor tekrar bırakıyor tekrar alıyor bi anda kalkmaya çalışıyor 🤣 ama kesinlikle zorlamayın ben ilk başlarda baya zorluyor kendini geriye atıp ağlıyordu yengem hemşire o demişti toktur ısrar etme diye bide yatarak emzir diye
D
D ..
1 Nisan 2026 23:13
Bir hafta kilo takibi yapabilirsiniz
Yükleniyor...