Emzirip Kilo Verenler
156 görüntüleme
N
Naime
29 Kasım 2025 09:23
Emzirirken kilo verenler var mı ? Neler yaptığınızı bizimle paylaşır mısınız?

Mihriban Y. ..
29 Kasım 2025 09:50
Bebeğim 6.aya kadar sadece anne sütü alıyordu ve çok hızlı bir şekilde doğum öncesi kiloma gelmiştim. Ekstra bir şey yapmadım iki ana öğün beslenme dışında bol bol su tüketim süt üretimi için. Yapısal da olabilir bilemiyorum.

Fatoş G. ..
29 Kasım 2025 10:01
Kilo verilir evet ama aciktirir aynı zamanda yani kimisi emzirirken kilo alabiliyor. Ben mesela biraz dikkat etmeyince kilo aldığımı farkettim. Kızım 11 aylık oldu nerdeyseve ben hala doğum öncesi kilomdan uzaktayım ve gün içindecok birşey yemiyorum bile. Yani kilo vermek biraz yapısal
N
Nisanur D.
29 Kasım 2025 10:09
Bence yapısal benim bebeğim 5 aylık anne sütü alıyor ben her emzirdiğim de çok fazla terliyorum. Doğumdan önceki kiloma geri döndüm. Tabi bol su tüketi mi 2 öğün beslenme alışkanlığım var ek olarak, hamilelikte 25 kilo almıştım hepsi gitti diyebilirim.
B
Büşra Ö.
30 Kasım 2025 20:23
Kızlar ben doğum yapalı 2 ay oldu kendimi beğenmiyorum zayıflayamıyorum. Bebek uyumuyor ne yedim ne zaman yedim anlamıyorum ama sürekli aç gibiyim. Zayıflayamıyorum da.

Sahra
1 Aralık 2025 17:41
Büşra kimse hemen annelik haline alışamıyorum sen çok güzel bir annesin sevgi dolu bir bebeğin var her şey eskisi gibi olmasını bekleme daha güzel olacak yeni yeni duygular ve yeni kendine alışacaksın yanında bir minik senin dışında kimseyi tanımayan bir bebek var onun tüm dünyası sensin ve buna şükür et senin hayatında bir mucize var elbet eski vücudun eski eğlence hayatın tek başına kahve içmelerin gezmelerin olacaktır ama zamanla anın tadını çıkart 🌸✨