Emzirince Çokça Kusma
129 görüntüleme
A
Ayşe Y. Ö.
18 Nisan 2026 18:36
25 günlük bebeğim bazı günler her emzirdiğimde kusuyor doyup doymadığını anlamıyorum. Kısa kısa (10 dakika emzirmeye başladım) yine kusuyor. Ne yapmalıyım bilmiyorum artık
B
Betül K.
18 Nisan 2026 18:47
Reflü olmuştur belki

Latife K.
18 Nisan 2026 19:48
Benim bebeğimde öyleydi reflü denilmedi. Fazlasını kusuyor demişlerdi
M
Melisa G.
18 Nisan 2026 20:01
Benim bebeğim de o şekildeydi fazlasını kusuyordur belki emzirdikten sonra çok hareket ettirmemeye çalışın sırtınızda gazını çıkartırken bile daha nazil olun sıvazlayın mesela hafif hafif vurun, midesine kucağınızdayken midesine baskı yapmadığınızdan emin olun fışkırarak kusmadığı sürece bu yenidoğanlarda olası bir durum.. yine de doktorunuza gidince söylersiniz tabii
Ş
Şeyma E.
24 Nisan 2026 22:56
Bırakın ne kadar istiyorsa emsin her bebek kusar evet çok yıldırıcı yıpratıcı bi süreç bebek üstü değiş kendi üstünü değiş vs benim kızım da çok kusardı ama gaz sancısı çekmedik muhtemelen gazından dolayı kusuyordur sizinki de 6 aydan sonra azalıyor merak etmeyin emzirdikten sonra bi süre dik tutmaya Özen gösterin ama ne yaparsanız yapın kusan bi bebekse her türlü kusacak :D siz ekstra durumlara karşı önlem alın sadece
N
N.ö
25 Nisan 2026 08:14
Benim bebeğimde öyleydi hala da eskisi kadar olmasa da var. Her emzirmeden sonra gazını alıp 10 15 dakika dik tutmanız gerekiyor. Yatağı başı gelecek olan taraf yüksek olmalı veya reflü yatağı kullanabilirsiniz.
Yükleniyor...