Emzirerek Uyutmak
237 görüntüleme
D
Duygu G.
8 Aralık 2025 19:00
Merhaba bebeğim 4 aylık sadece emerek uyuyor nasıl bıraktırabilirim? Emzik almıyor.
S
Sacide O.
8 Aralık 2025 19:09
Bende aynı durumdayım mememi emzik niyetine kullanıyor her markayı denedim yok almıyor
E
Eda B. ..
8 Aralık 2025 19:11
Benimoğlum da 3 aylık emmeden asla uyumuyor önceden emzik alıyordu şimdi emzik de almıyor

Kübra Ö.
8 Aralık 2025 19:34
6. Aydan sesleniyorum benimki de sürekli emmek istiyor.çare bilen varsa lütfen yazsın. Emzik biberon mümkünatı yok

Elif B.
8 Aralık 2025 19:42
18 aylık hala emerek uyuyor. Başka bir engeliniz yoksa bunun tadını çıkarın arkadaşlar günün birinde son kez emzireceğiz ve artık ihtiyacı kalmayacak. Hala emiyoken sarın öpün emzirin. Ve uyuyosa sevinin iyi geceler
B
Berna K.
8 Aralık 2025 19:46
7aylık emzik kullanıyor normalde ama uyurken istemiyor memede uyuyor. Yani 4 ay için çok çok normal olduğunu düşünüyorum emerek uyumasının. Benim bebeğim de çok büyük değil evet ama inanın her gün geçtikçe aslında ilk aylarında ne kadar savunmasız ve ürkekmiş diyorum. Sağlıkla huzurla büyüsün🙏❤️

Jelin ..
8 Aralık 2025 20:00
Merhabalar benimde bebeğim emerek uyuyordu 6. Ayına kadar uyku rutinimiz vardı hep aynı saatte uyku tulumu burun temizliği kitap okuma emziriyodum emerken uyuyordu yatağına yatırıyordum gece çok sık uyanıyordu emerek tekrar geri uykuya dalıyordu biraz araştırdım emzirme işini oda dışına taşıdım. Uyku rutinimizi yaptık başka odaya geçtim emzirdim memede mayıştı uyutmadım aldım kucağıma uyuduğu odaya geçtik kucağımda pış pış yaptım odanın içinde gezdik huysuzlandı ağladı ağlayınca yine yan odaya geçtim memede sakinleştirdim sakinleşince yine aldım kucağıma uyuduğu odaya geçtik kucağımda pış pış yaptım böyle birkaç kere gittik geldik 1 buçuk saat falan sürdü ama iyice uykusu gelince omzumda mayıştı uyur gibi oldu yatağına yatırdım. birkaç gün bu çekil yaptım sonra emzirmeyi çok öne çektim, oturduğumuz odada emzirdim sonra odaya geçtik pijama kitap ışıkları kapattık aldım kucağıma pış pış yaptım omzumda mayıştı yatağına yatırdım uyudu. Bu süreç 1 hafta sürdü ama hemen alıştı. şimdi 2. Haftadayız omzumda pış pışlıyorum odanın içinde geziyoruz uykusu gelmeye başlıyor yatağına yatırıyorum sağa sola dönerek kendisi uyuyor ağlarsa kucağıma alıp sakinleştirip tekrar yatırıyorum. Benim bu süreçteki deneyimim bu şekilde sizede fikir olsun biz uyku+meme ilişkisini kırdık inşallah sizde kırarsınız uykusuzluk yorucu. Bide sürekli chatgpt sordum yazdım ne yapmam gerektiğini
B
Betül H.
9 Aralık 2025 10:37
@Jelin hanım gece uyanma sıklığınız azaldı mı acaba ?

Jelin ..
9 Aralık 2025 10:43
@Betül Helvacıoğlu evet azaldı karnı acıktığı için uyanıyor tabi diş vs. etkiliyor uyanmalarını ama onlarda da omzumda sakinleştiriyorum pış pışlıyorum uykuya geri dönüyor uykuya dalmak için meme aramıyor
B
Betül H.
9 Aralık 2025 11:09
@Jelin çok teşekkür ederim cevabınız için (:bende suan bu rutine yeni başlamıştım da .Bebişim grip oldu biraz eski düzene döner gibi olduk .Tabi ki uyanacak acıkınca ama bir ara çok sıktı bizimki .Bakalım devam edeceğim inşallah merak etmiştim sonucu . Saglıkla büyütün bebeğinizi inşallah 🙏🏻
M
Melek B.
9 Aralık 2025 13:37
Biz de beş aylığız sürekli memede uyumak istiyor tükeniyorum artık
Yatağa koyuyorum kendi kendine uyumasini bekliyorum ama nafile
Yatağa koyuyorum kendi kendine uyumasini bekliyorum ama nafile