Emzirerek uyutmak

393 görüntüleme
S

Sıddıka A. Ö. ..

31 Mayıs 2025 21:50
Bebeğim 7 aylık. 5 aya kadar emzikle çok rahat bir şekilde uykuya dalıyordu. Yaptığımız bir tatil sırasında emerek uyumaya alıştı ve şuan sadece emerek ya da oto koltuğunda uyuyor. Emzirerek uyuttugum için çok kötü bişey yapıyormuşum gibi hissediyorum. Uyku eğitimi almak içinde aldıktan sonra devam ettirmek için de fazla hareketli bir yaşamımız var. Siz ne düşünüyorsunuz?
Ş

Şeyda Ü.

31 Mayıs 2025 22:25
Tıbbi açıdan kötü birşey mi bilmiyorum ama en güzel zamanlarınız zamanı gelince ayrılacak zaten bırakın nasıl istiyorsa öyle uyusun benimki 1buçul yaşında emerek uyuyor
N

Nur ..

1 Haziran 2025 02:10
Sağlık açısından bir sorun olmayabilir ama şu an 25 aylık bebeğim emzirerek uyutmayı bitirmeye çalışıyoruz ve inanın uyku diye bir şey kalmadı. Önceden de sürekli uyanıyordu emmek için şimdi uyanınca uyumuyor da. Saat 5 ve 12den 4e kadar uyuması için çaba harcadım. O yüzden daha başında desteksiz uyutmayı ogretmek gerekiyormuş anladım. Şu an zor bir durumdayız ve ne olacak bilmiyorum
K

Kıvanç S.

1 Haziran 2025 04:10
Benim bebeğimde 6.ayda başladı bence daha küçük alışsalar bırakılırdı büyüdükçe bağımlısı oluyor bırakmak daha zorlaştı..şuan 9 aylık gece kalktımı uzun sürüyor dalması her kalkmada en az bir saat uğraşıyorum çünkü beşiğe koyunca ağlıyor göğsümde durmak istiyor..Ama ben sizin kadar sabırlı olamayacağım sütten kesmeyi düşünüyorum 18 aylık olunca hem iştahsız bir bebek bu açıdan da belki faydası olur kesmenin
B

Büşra Ş. ..

1 Haziran 2025 14:34
Benim oğlum da öyleydi ki hala emerek uyuyor aslında ama gece uyandığında su vermeye başladım. Suyunu içip geri uyuyabiliyor bazen dalmakta zorlanırsa meme istiyor. 6.ayı geçmiş bi deneyebilirsiniz
T

Tuğba C.

1 Haziran 2025 16:54
Emzirebilmek dünyanın en güzel şeyi emin olun sizin kokunuza teninize sıcaklığınıza o kadar ihtiyacı var ki... Hiç kötü hissetmeyin uyku eğitimi istediğiniz zaman verirsiniz instagram uyku eğitimci kaynıyor. Uyku sorunu yoksa tolere edilebilecek düzeyde ise bence hep emzirerek uyutun bebeğiniz ile kurulan bağdan sevgiden temastan önemli değil. Sosyal medyanın çevrenin propagandalarına gelmeyin, her bebek desteksiz uyuyacak diye bir şey yok.
M

Melis

1 Haziran 2025 17:28
Bende emzirirken uyutuyorum ve bebeğim de bende mutluyuz bi kalıba girmek zorunda değiliz bebek zaten kendi ihtiyacına göre davranıyor niye engel olayımki
Hanife A. .

Hanife A. ..

1 Haziran 2025 19:13
Ben de emzirerek uyutuyorum. İkimizde yatiyoruz yatağa ben de dinlenmiş oluyorum o uyuyana kadar. Bazen acaba iyi mi yapiyorum diyorum ama gece uykusuna da başka türlü geçmeye cesaret edemiyorum. Gündüz bazen kucağımda bazen de emzirerek uyutuyorum yorgunluk durumuma bagli. Emzik de almadı 😬 Yurt dışından iki anne takip ediyorum ikisi de emzirerek uyutuyor ve hiç uyku eğitimi gibi konulardan bahsetmiyorlar. Memnunlar bu durumdan.
H

Hümeyra ..

4 Haziran 2025 16:08
Peki emzirerek uyutup mutlu olanlar bebekleriniz sık sık uyanmıyor mu
M

Melis

6 Haziran 2025 17:36
Hayır gayet huzurla uyuyor ve sıksık uyanmıyor
T

Tuğba C.

8 Haziran 2025 06:23
19 haftalık bebeğim 4.ay uyku gerilemesine bağlı olarak en fazla 5 defa uyanıyor emzirmeden dolayı olduğunu düşünmüyorum çünkü emzirince daha uzun uyuduğunu fark ettim emzik verip pış pışla da uyuyor ama o şekilde daha kısa aralıklarla uyanıyor.
Z

Zülal S. ..

12 Haziran 2025 18:43
Benim bebeğim 14 aylık o da emerek uyuyor emzirmeden uyuyunca çok geç uyuyor ama yinede 3 saat sonra uyanıyor bu alışkanlığını nasıl bitirebilirim bilmiyorum bazende 2 saatte bir uyanıyor sizinkilerde böyle mi ?
S

Sevcan Y. ..

13 Haziran 2025 20:57
Hümeyra hanım bebek emerek uyuyunca daha huzurlu ve dalarak daha uzun uyuyor bidaha bu günler gelemicek ama o meme bırakılacak ve o çocuk bir gün iyi geceler diyip odasına gidip uyucak emin olun 🙏
G

Gizem E.

13 Haziran 2025 21:08
Hiç öyle düşünmeyin zaten max 24 ay ne güzel koynuşlu olup uyuyoruz beraber benimkide 14 aylık çok memnunum ama memeden keserken nasıl uyutucam diye kara kara düşünüyorum
E

Ela Ö. ..

13 Haziran 2025 22:24
Nasıl uyutursaniz uyutun hep onu istiyorlar ona alışıp. Ben sallanan besikle uyutuyorum sallanma bitince geri uyaniyorlar. Kendi kendine uyumadiklari sürece hep devamını isteyecekler bence. Çok şanslısınız ki emiyor sütünüz var. İlk bebeğimde sütüm yoktu ikizlerde var bu seferde onlar emmiyorlar. Tabiki sizin açınızdan da zor bir durum umarım bir duzene girer 🌹

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir