Emziren Annenin Beslenmesi

368 görüntüleme
A

Ayşe Y.

13 Haziran 2026 13:56
3 aylık bir bebeğim var ve biraz gaz problemi var o yüzden gaz yapacak yiyecek ve içeceklerden uzak durmaya çalışıyorum fakat sade maden suyu gaz yapmaz diye bir bilgi var sade maden suyu tüketsem bebeğime gaz geçer mi
M

Meliha T.

13 Haziran 2026 14:03
Günde bir tane içebilirsiniz
İ

İnanç B.

13 Haziran 2026 14:11
Ben 3 ayından itibaren kola içmeye başladım günde bir bardak gazı vardı ama azalmaya başlamıştı çok şükür
A

Ayşe Y.

13 Haziran 2026 14:21
Meliha Taşdemir
Günde bir tane içebilirsiniz
Teşekkür ederim 
A

Ayşe Y.

13 Haziran 2026 14:21
İnanç Bilgi
Ben 3 ayından itibaren kola içmeye başladım günde bir bardak gazı vardı ama azalmaya başlamıştı çok şükür
Teşekkürler
Afranur K.

Afranur K.

13 Haziran 2026 14:38
Bebeğe gaz yapacağını düşünmüyorum ama benim listemde diyetisyen gazı biraz kaçırılmış diye not düşmüştü. Akşam açıp biraz bekletip öyle içiyorum.
A

Ayşe Y.

13 Haziran 2026 15:14
Afranur Keskin
Bebeğe gaz yapacağını düşünmüyorum ama benim listemde diyetisyen gazı biraz kaçırılmış diye not düşmüştü. Akşam açıp biraz bekletip öyle içiyorum.
Çok teşekkür ederim
Ç

Çağla Y.

13 Haziran 2026 15:47
Benim bebeğimde çok gazlı ama ben içiyorum 3 aylık olunca normale döndü zaten günde bir defadan bişey olmaz için gitsin zaten gazlıysa
A

Ayşe Y.

13 Haziran 2026 15:49
Çağla Yıldız
Benim bebeğimde çok gazlı ama ben içiyorum 3 aylık olunca normale döndü zaten günde bir defadan bişey olmaz için gitsin zaten gazlıysa
Benim bebeğimin de eskiye nazaran azaldı tabii ancak yine de insan endişe ediyor teşekkür ederim
Ş

Şeyma

13 Haziran 2026 17:57
Çocuğun gazı ile annenin yedikleri içtikleri arasında bir ilişki yok
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir