Emziren Anne Vitamin Kullanımı
53 görüntüleme

Ayşegül A.
12 Ağustos 2025 20:07
Merhaba arkadaşlar🙋🏻♀️ 3 aylık bebeğim var.Çok yoruluyorum.talesemi taşıyıcısıyım.Multi vitamin kullanmak istiyorum.önereceğiniz marka var mı acaba?

Gökçe Ç. Y.
12 Ağustos 2025 20:13
Doktor bana magnezyum,d vitamini, c vitamini, ve demir vermişti halen kullanıyorum onlar olmasa ayakta duramazdım özellikle geceleri magnezyum ve gündüzleri c vitamini çok hızlı fark yaratıyor demir ve d vitaminini de aksatmamak lazım gelmişti

Cansu K. E.
Emzirme Danışmanı
12 Ağustos 2025 20:15
Rutin bi kan değerlerinize baktırın, demir desteği gerekiyorsa alın. Onun dışında vinalac veya pregnacare kullanabilirsiniz, tabi doktorunuza danışın. Her ikisini doktor önerisiyle gebelik ve sonrasında kullandım ve memnun kaldığım ürünler.

Ayça K. A.
Hemşire
12 Ağustos 2025 20:22
Ben de önce doktora gidip kan tahlillerimi yaptırıp İ mom Latte kullanmaya başlamıştım. Önce hekiminizle görüşerek tahlillerinizi yaptırın

Ayşegül A.
12 Ağustos 2025 20:28
Benim rutin kontrollerimi hematoloji yapıyor ona gitmeme 4 ay var daha😅 dahiliye doktoruma gideyim en iyisi o da takip ediyordu önceleri.Teşekkür ederim önerileriniz için

Ayça K. A.
Hemşire
12 Ağustos 2025 20:29
Dahiliye rutin kanlarınızı alır aile hekimleri de alıyor bir bakılsın ki gereksiz yükleme yapılmış olmasın size
F
Fatma S. ..
12 Ağustos 2025 20:33
Ben doktora sormuştum tahlil bile yapmadan kullan dedi. Özellikle emzirirken kullanırsa iyi olur dedi hatta

Ayça K. A.
Hemşire
12 Ağustos 2025 20:36
Tahlil bile yapmadan hiç bir takviye başlanmaz. Karaciğerinizi gereksiz yormaya gerek var mı tüm depolar doluysa zaten vücut daha fazla depolama yapmıyor olan sadece karaciğere oluyor