Emziren Anne Vitamin

62 görüntüleme
D

Dilan Ç. K.

7 Nisan 2026 19:10
Emziren ve insülin direnci olan bir anne olarak magnezyum, krom pikolinat ve omega kullanmamızda bir sakınca var mı bebeğe zararı olur mu
Afranur K.

Afranur K.

7 Nisan 2026 19:22
Krom pikolinattan emin değilim ama magnezyum ve omega kullanıyorum doktoruma da sormuştum aıkıntı olmadığını söylemişti
D

Dilan Ç. K.

7 Nisan 2026 19:37

Afranur Keskin

Krom pikolinattan emin değilim ama magnezyum ve omega kullanıyorum doktoruma da sormuştum aıkıntı olmadığını söylemişti

Kullandığınız omega ve magnezyum hangi marka ve form peki
Afranur K.

Afranur K.

7 Nisan 2026 19:47

Dilan Çağatay Köse

Kullandığınız omega ve magnezyum hangi marka ve form peki

Magnezyum normalde solgar kullanıyordum ama hamilelik döneminde huzursuz bacak sendromunda çok zorlanınca magnorm efervesan tablete geçtim. Şu an bunu düzenli kullanıyorum ama ilaçlarım bitince yeniden solgara dönerim büyük ihtimalle.

Omega da yine solgar kullanıyorum.

Solgara eczancımın fikri ile geçiş yaptım bu arada, magnezyumda new life mag4 nü uzun süre kullanmıştım, omegada da yine new life efa kullanmıştım.

Hatta hamileliğimde de efa mom kullandım ondan da çok memnundum.
D

Dilan Ç. K.

7 Nisan 2026 19:50

Afranur Keskin

Magnezyum normalde solgar kullanıyordum ama hamilelik döneminde huzursuz bacak sendromunda çok zorlanınca magnorm efervesan tablete geçtim. Şu an bunu düzenli kullanıyorum ama ilaçlarım bitince yeniden solgara dönerim büyük ihtimalle.

Omega da yine solgar kullanıyorum.

Solgara eczancımın fikri ile geçiş yaptım bu arada, magnezyumda new life mag4 nü uzun süre kullanmıştım, omegada da yine new life efa kullanmıştım.

Hatta hamileliğimde de efa mom kullandım ondan da çok memnundum.

Bilgi verdiğiniz için çok teşekkür ederim

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir