Emziren Anne Grip Olursa

115 görüntüleme
Feruze K.

Feruze K.

13 Mayıs 2026 01:26
Merhaba emziren bir anneyim. Üşütmüşüm galiba. Öksürük,grip var ilaç kullanabilir miyim soğuk algınlığı?
E

Ece ..

13 Mayıs 2026 01:35
Merhaba, Parol kullanabilirsiniz diğer ilaçları bilmiyorum açıkçası ek olarak doktorun bana önerisi bebeğe geçmesin diye maske kullanarak emzirmem yönündeydi.
Feruze K.

Feruze K.

13 Mayıs 2026 01:44
Teşekkür ederim 🙏🏻
S

Sinem K.

13 Mayıs 2026 01:59
Merhaba Feruze Hanım, ben de şu an gripim. 4 gündür ilaç kullanmak istemedim. Nane limon içtim doktor önerisiyle. Parol kullanabilirsiniz çok kötü hissediyorsanız  Sağlıklı günler dilerim
İ

İnanç B.

13 Mayıs 2026 03:35
Bende bir grip geçirdim sadece parol ve bir boğaz ağrısı işin sprey verdi nane limon ıhlamur içebilirsiniz bende maske kullandım
Ş

Şule Ş.

Premium Üye
13 Mayıs 2026 07:39
Ben emzirirken doktor agumentin bile verdi doktorunuza veya eczacınıza danışın bence hastalığınızın seyrine göre size bir ilaç önerecektir
Latife K.

Latife K.

13 Mayıs 2026 20:02
Agumentin ve parol kullanıyordum ben. Çünkü benden bebeğe gecicek diye düşünüyor insan. Doktorunuz verirse kullanılabiliyor ilaç
E

Ebru

13 Mayıs 2026 20:08
Ben acile gitmiştim serum parol takmışlardı eve geçince de 4-5 saatte bir parol alabilirsin demişlerdi. Benden bebeğime de geçmişti. Takabilirseniz maske takın mutlaka bir de sık sık emzirin.
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir