Emziren Anne Enfluvir Kullanabilir mi
53 görüntüleme
İ
İlayda
9 Ocak 2026 18:38
Merhaba influenza a pozitif çıktım.dahiliye doktorum bu ilacı reçeteledi. Emzirme döneminde bu ilaç kullanılır mı? Cevap veren herkese şimdiden çok teşekkür ederim
M
MK ..
9 Ocak 2026 18:41
Öncelikle çok geçmiş olsun bir hafta önce bana da aynı ilaç yazıldı doktor emziriyor musun ona göre yazacağım dedi ben bebeğimde mama kullanıyorum o yüzden yazdı bunu en iyi doktorunuza danışın bence
İ
İlayda
9 Ocak 2026 18:41
Bunu hangi doktora danışabilirim affınıza sığınarak soruyorum. Çok teşekkür ederim bilgilendirme için❤️
M
MK ..
9 Ocak 2026 18:46
Bebeğim yeni dogan dönemindeyken hasta olmuştum o zamanlar emziriyordum ilacı yazan doktora söyledim emzirdiğimi üstünde emziren anneler dikkatli kullanmalı yazıyordu çocuk doktoruna sordum kullanabilir miyim diye ona göre bir yol izledim.

Nazife ..
9 Ocak 2026 19:11
merhaba bende emziriyorum aynı şekilde geçtiğimiz hafta influenza a pozitif çıktım çok hastalandım acilde ilgilenmeyip agumentin verdiler ama işe yaramadı 3 gün iğne yedikten sonra dahiliyeye yönlendirdiler sağolsun ordaki doktor çok ilgiliydi bana da enzaflu yazdı 5 günlük bir ilaçtı antibiyotiği gereksiz yük olarak gördüğü için verdi geçmiş olsun
Y
Yağmur Y.
9 Ocak 2026 19:57
Bana doktorum bebeği 6 aydan büyük olanlara yazıyorum enfluvir demişti siz yine de kendi doktorunuza danışın geçmiş olsun