Emziren Anne Enfluvir Kullanabilir mi

53 görüntüleme
İ

İlayda

9 Ocak 2026 18:38
Merhaba influenza a pozitif çıktım.dahiliye doktorum bu ilacı reçeteledi. Emzirme döneminde bu ilaç kullanılır mı? Cevap veren herkese şimdiden çok teşekkür ederim
M

MK ..

9 Ocak 2026 18:41
Öncelikle çok geçmiş olsun bir hafta önce bana da aynı ilaç yazıldı doktor emziriyor musun ona göre yazacağım dedi ben bebeğimde mama kullanıyorum o yüzden yazdı bunu en iyi doktorunuza danışın bence
İ

İlayda

9 Ocak 2026 18:41
Bunu hangi doktora danışabilirim affınıza sığınarak soruyorum. Çok teşekkür ederim bilgilendirme için❤️
M

MK ..

9 Ocak 2026 18:46
Bebeğim yeni dogan dönemindeyken hasta olmuştum o zamanlar emziriyordum ilacı yazan doktora söyledim emzirdiğimi üstünde emziren anneler dikkatli kullanmalı yazıyordu çocuk doktoruna sordum kullanabilir miyim diye ona göre bir yol izledim.
Nazife .

Nazife ..

9 Ocak 2026 19:11
merhaba bende emziriyorum aynı şekilde geçtiğimiz hafta influenza a pozitif çıktım çok hastalandım acilde ilgilenmeyip agumentin verdiler ama işe yaramadı 3 gün iğne yedikten sonra dahiliyeye yönlendirdiler sağolsun ordaki doktor çok ilgiliydi bana da enzaflu yazdı 5 günlük bir ilaçtı antibiyotiği gereksiz yük olarak gördüğü için verdi geçmiş olsun
Y

Yağmur Y.

9 Ocak 2026 19:57
Bana doktorum bebeği 6 aydan büyük olanlara yazıyorum enfluvir demişti siz yine de kendi doktorunuza danışın geçmiş olsun

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir