Emziren Anne

126 görüntüleme
M

Meliha T.

20 Nisan 2026 21:00
Arkadaşlar bebeğim 10 aylık ve boğazım ağrıyor antibiyotiksiz nasıl atlatabilirim bu durumu acaba
B

Bengü B. E.

20 Nisan 2026 21:03
Tuzlu su ile gargara günde 3 kere ve 3 kere burun yıkama

Karanfil emebilirsin

bol sıvı tüket bitki çaylarından doktorunun izin verdiklerini iç

Birde tavuk çorbası

Çok geçmiş olsun ❤️🩹
M

Meliha T.

20 Nisan 2026 21:04
Bengü Buse Erdoğdu
Tuzlu su ile gargara günde 3 kere ve 3 kere burun yıkama

Karanfil emebilirsin

bol sıvı tüket bitki çaylarından doktorunun izin verdiklerini iç

Birde tavuk çorbası

Çok geçmiş olsun ❤️🩹
Çok teşekkür ederimmm🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
M

Melahat G. S.

20 Nisan 2026 21:15
İnanır mısınız bilmiyorum ama instagramda @yenialmantıbbı sayfasına da bakmanızı öneririm hastalıkları psikolojik nedenlere bağlayan bir sağlık sistemi dilerseniz internetten araştırın sadece size birkaç sorum olucak yemek isteyip de yiyemediğiniz yada zorla yediğiniz bir yiyecek oldu mu eğer olduysa bu kısımlar ağız boğaz kısımlarında ağrı şişlik vb. Durumlar görülüyor kendinize sesli şekilde telkinlerde bulunup (örneğin kahve içmek istedim içemedim artık bu sorun geçti gitti istediğim şeyi içebilirim sorun yok) gibi sözlerle kendinizi rahatlabilirsiniz deneyin bence ben kendimde de kızımda da (7aylık) inanılmaz faydasını gördüm ilaçsız kaç kere iyileştim sayamam
M

Meliha T.

20 Nisan 2026 21:16
Melahat Gülhan Sorgun
İnanır mısınız bilmiyorum ama instagramda @yenialmantıbbı sayfasına da bakmanızı öneririm hastalıkları psikolojik nedenlere bağlayan bir sağlık sistemi dilerseniz internetten araştırın sadece size birkaç sorum olucak yemek isteyip de yiyemediğiniz yada zorla yediğiniz bir yiyecek oldu mu eğer olduysa bu kısımlar ağız boğaz kısımlarında ağrı şişlik vb. Durumlar görülüyor kendinize sesli şekilde telkinlerde bulunup (örneğin kahve içmek istedim içemedim artık bu sorun geçti gitti istediğim şeyi içebilirim sorun yok) gibi sözlerle kendinizi rahatlabilirsiniz deneyin bence ben kendimde de kızımda da (7aylık) inanılmaz faydasını gördüm ilaçsız kaç kere iyileştim sayamam
Hemen bakıyorum teşekkür ederim🙏🏻
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir