Emziremiyorum
144 görüntüleme
E
Ezgi A.
10 Nisan 2026 22:31
Bebeğim 25 günlük ilk günden beri memeyi tutturamadım. Bi çok besleme yöntemini denedik. Şırınga eds kaşık biberon vs. Memeye gelince çok ağlıyor çığlık çığlığa 😢😭 eve emzirme danışmanı filan çağırdık ama yok almıyor yani. sütümü şimdilik sağıyorum ve biberon ile veriyorum. Çünkü şırınga sonda yöntemi geceleri özellikle çok zor olmaya başladı.emmediği için sadece sağımla sütüm gelmeye devam eder mi? Yoksa kesilir mi? Benim gibi sadece sağımla devam eden var mı🥺 ettiyseniz kaç ay sürdürebildiniz ❤️🩹

Büşra C.
10 Nisan 2026 22:33
Bebeğin emmesini taklit ederseniz yani2-3 saate bir sağlarsanız memeyi boşaltarak arada tam memenin dolmasını beklemeden sağarsanız devamı gelir ama sağımları düşürmeyin atlatmayın silikon meme ucu denediniz mi

Büşra C.
10 Nisan 2026 22:34
Gece sağımını da bırakmayın o uyusada siz sağım yapın
E
Ezgi A.
10 Nisan 2026 22:36
Denedik silikon uç ile de kabul etmedi malesef. Kafasını memeye hiç çevirmiyor bile. Biz kafasını arkadan destekliyoruz bu sefer de çok ağlıyor. Emzirme danışanı stres olmuş dedi. Bilmiyorum . Elimden geldiği kadar sağımları yapıyorum. Emzrmek başlı başına çok zor bi konuymuş doğumunu ağrılarımı vs unuttum hepsini yani
E
Ezgi A.
10 Nisan 2026 22:36
Teşekkür ederim 🌸
R
Rabia C.
10 Nisan 2026 22:38
Ağzına aldığında öğürme davranışı yapıyor mu
E
Ezgi A.
10 Nisan 2026 22:40
Ağzına aldığında öğürme davranışı yapıyor mu
G
Gül
Allah yardımcınız olsun Insallah hersey yoluna girer çok çok sabırlar diliyorum size

Büşra C.
Denedik silikon uç ile de kabul etmedi malesef. Kafasını memeye hiç çevirmiyor bile. Biz kafasını arkadan destekliyoruz bu sefer de çok ağlıyor. Emzirme danışanı stres olmuş dedi. Bilmiyorum . Elimden geldiği kadar sağımları yapıyorum. Emzrmek başlı başına çok zor bi konuymuş doğumunu ağrılarımı vs unuttum hepsini yani
H
Hatice F. Ö. ..
10 Nisan 2026 22:58
Bir yerde okumuştum memeye döndürmek için duşta emzirmek işe yaramış. Siz de araştırıp bir deneyin isterseniz. Bir de ben reddettiği zaman pilates topunda hem zıplayıp hem emziriyordum belki o da işe yarar.
R
Rabia
10 Nisan 2026 23:03
Bebekle ikinizde üstsüz ten tene zaman geçirin sarılıp oturun üstünüze bir müslin atıp. Meme teklif etmeyin o an ama yönelirse meme verin. Pilates topunda genelde meme reddedilmediğini emzirme danışmanım söylemişti. Bebeği memeye çok zorlamadan ara ara teklif edin. Yatarak emzirme deneyebilirsiniz. Başka birinden danışmanlık almanızı öneririm tek kişi ile kalmayın. Sağım da çok güzel bir yöntem ama bebek çok küçük memeye alışabilir bence hala.
E
Emine A.
10 Nisan 2026 23:05
sağlık sorunu olabilirim en basiti burun tıkanıklığı mutlaka vardır altında bir sebep dil bağı vs buna benzer şeyler üzüldüm sizin adınıza anne için çok zor bir durum Allah yardımcımız olsun
E
Ezgi A.
10 Nisan 2026 23:54
Bir yerde okumuştum memeye döndürmek için duşta emzirmek işe yaramış. Siz de araştırıp bir deneyin isterseniz. Bir de ben reddettiği zaman plastes topunda hem zıplayıp hem emziriyordum belki o da işe yarar.
E
Ezgi A.
10 Nisan 2026 23:55
Bebekle ikinizde üstsüz ten tene zaman geçirin sarılıp oturun üstünüze bir müslin atıp. Meme teklif etmeyin o an ama yönelirse meme verin. Pilates topunda genelde meme reddedilmediğini emzirme danışmanım söylemişti. Bebeği memeye çok zorlamadan ara ara teklif edin. Yatarak emzirme deneyebilirsiniz. Başka birinden danışmanlık almanızı öneririm tek kişi ile kalmayın. Sağım da çok güzel bir yöntem ama bebek çok küçük memeye alışabilir bence hala.
E
Ezgi A.
10 Nisan 2026 23:57
sağlık sorunu olabilirim en basiti burun tıkanıklığı mutlaka vardır altında bir sebep dil bağı vs buna benzer şeyler üzüldüm sizin adınıza anne için çok zor bir durum Allah yardımcımız olsun
E
Ezgi A.
10 Nisan 2026 23:58
Evet öyle maalesef farklı pozisyonlar deneyebilirsiniz yine de arada meme vermeyi deneyin bazen huyları değişebiliyor canınızı sıkmayın sütüm azalır diye de düşünmeyin beslenmenize su içmenize dikkat edin 🥰🥰

Büşra C.
10 Nisan 2026 23:59
Teşekkür ederim dediklerinizi deniyorum inşallah bende burdan döndürebilirim çok gec olmadan alır memeyi.