Emziksiz Uyku
89 görüntüleme
B
Büşra M. Ç.
30 Aralık 2025 11:08
Oğlum 3 ay 21 günlük normalde emzikle uyuyordu. Emziği sadece uyku zamanı vermeme rağmen kavramasını bozmuş, bırakmak zorunda kaldık. Emzirme danışmanımız bi anda kesin dedi. Emerek uyumak istiyor ama tok olunca meme istemiyor. Memede uyuya kalınca tam dalmazsa aranıp uyanıyor. Tam dalınca da yatağına koyunca uyanıyor. Normalde emzikle yatağında pışpışla bile uyutabiliyordum. Gündüz uykuları zaten zorlaşmaya başlamıştı ama bi şekilde idare ediyorduk, akşamı etkilememesi için elimden geleni yapıyordum. Şimdi gündüz bensiz aska uyumaz hale geldi, yatağıba koymaya çalışınca uyanınca geri uykuya bir saat bir buçuk saat dönmüyor. Bütün hayatım yatak odasında geçer oldu sinirlerim bozuluyor. Akşam uykusunu da bozdu bu durum. Yatırdıktan sonra geceye kadar hiç uyanmayan çocuk beş defa kalkar oldu 😭 gece de uyanınca bir saat ayakta kalıyor. Meme vermeyeyim desem yatakta saatlerce uyanık kalıyor. Kucakta ağlıyor,ninniyle çok nadir susuyor. Ne yapacağımı şaşırdım
B
Berfin Ö.
30 Aralık 2025 12:21
Kavramasini bozmus derken nasil anladınız baska bir emzirme danismani ile daha gorusup fikir alin ve nasil yol izleyeceğinizi sorun
B
Büşra M. Ç.
30 Aralık 2025 12:25
@Berfin Öz Meme ucu çatlağı ve memeleri tam boşaltamaması yüzünden danışmanlık alıyorum. Zaten kavraması düzelince çok fark etti.
B
Büşra M. Ç.
30 Aralık 2025 14:54
@Fatma Uygur yardımcı olabilir misiniz? 🙏🏻