Emzikle Uyuyor, Nasıl Bıraktırabilirim?

202 görüntüleme
H

Hilal N. K.

28 Temmuz 2026 22:58
14 aylık. Sadece uyurken emzik veriyorum. Ama uykuya dalma, uyku geçişleri hep emzikle. Yatağında 4-5 emzik var. Gece uyansa da bir şekilde kendisi emziği bulup uykuya dalıyor. Ama 18 ay gibi emzik bırakmak doğru diyorlar. Nasıl bir yol izlemeliyim? Emziksiz nasıl uyur hiç bilmiyorum.
M

Merve K.

28 Temmuz 2026 23:34
Kızım 2 yaşında kızımda dediğiniz gibi sadece uyurken alıyordu emziği ilk başta öğle uykusu yaparken vermemeye başladım sadece aksam emmeye devam etti. Üç gün sonra kızıma memeyi polisler almış çöpe atmış meme ögg olmuş dedim o gün bu gündür istemiyor. Şimdi sorduğumda meme nerde diye biber sürmüşler çöpe atmışlar diyor
M

Merve K.

28 Temmuz 2026 23:34
Yani sizinki daha küçük tabi biraz zorlayabilir diretebilir ama sabırlı olursanız aşarsınız yavaş yavaş
H

Hilal N. K.

28 Temmuz 2026 23:35
Ben de direk bırakayım diye düşünüyorum. Ama biraz daha laftan anlayınca yapsam daha iyi sanırım. Çünkü şimdi çok ağlayarak tepki verir gibi
M

Merve K.

28 Temmuz 2026 23:39
Hilal Nur Kulu
Ben de direk bırakayım diye düşünüyorum. Ama biraz daha laftan anlayınca yapsam daha iyi sanırım. Çünkü şimdi çok ağlayarak tepki verir gibi
1bucuk yaşı bekleyin en uygun zaman
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir