Emzik Vermedim Parmak Emiyor
122 görüntüleme
N
Nur A.
2 Eylül 2026 21:16
6 aylık bebeğim emzik vermedim baş parmak ve bazen iki parmak emiyor emzik gibi alışkanlık kalır mı. Emzik bıraktırma derdi ve emziğe bağlanmasını istemediğim için vermedim
N
Nazlıcan
Premium Üye
2 Eylül 2026 21:39
Parmak kendine ait bir organ olduğu için bıraktırması daha zor diyorlar ama emzik bırakmak da parmak emmeyi bırakmak da biraz çocuğa bağlı bence. Ben de bebeğime sarılık olduğu için 2 ay emzik veremedim, daha sonra vermeyi denedim kabul etmedi parmak emmeye başlsyınca emzik verdim emziği aldı parmağı bıraktı. Şimdi sadece uykuya geçişlerde emzik kullanıyoruz kendi kendine çıkartıyor uyurken
N
Nur A.
2 Eylül 2026 21:41
Parmak kendine ait bir organ olduğu için bıraktırması daha zor diyorlar ama emzik bırakmak da parmak emmeyi bırakmak da biraz çocuğa bağlı bence. Ben de bebeğime sarılık olduğu için 2 ay emzik veremedim, daha sonra vermeyi denedim kabul etmedi parmak emmeye başlsyınca emzik verdim emziği aldı parmağı bıraktı. Şimdi sadece uykuya geçişlerde emzik kullanıyoruz kendi kendine çıkartıyor uyurken
N
Nur A.
2 Eylül 2026 21:44

Elif T.
2 Eylül 2026 22:22
Bıraktırma konusu ile ilgili bir bilgim yok ama parmak emme sonucu fizyolojik değişiklik oluyor ne yazık ki parmakta çevrem de örnekleri var
N
Nur A.
2 Eylül 2026 22:23
Bıraktırma konusu ile ilgili bir bilgim yok ama parmak emme sonucu fizyolojik değişiklik oluyor ne yazık ki parmakta çevrem de örnekleri var

Elif T.
2 Eylül 2026 22:27
Yaaaa ne gibi
N
Nazlıcan
Premium Üye
2 Eylül 2026 22:36
Yani illa şart değil emzik vermek diyorlar e vermeyince de bebek parmak emiyor yani tamam oral dönem ama iki parmak sürekli ağızda emerken görüyorsun
Yükleniyor...