Emzik ve Uyku

171 görüntüleme
N

Nezahat E. ..

1 Kasım 2025 13:13
5,5 aylık bebeğime uyku eğitimini kendim vermeye çalışıyorum bi aşama da kaydettik fakat gece uykuları için her uyandığında meme istiyor diye bi müddet emzikle uyudu şimdi emzik ağzından düşünce yada döngü zamanında kendi uyanıyor ve yine sil baştan emmek istiyor. Emmese de kucağımda emzikle emiyor gibi uyuyor ve biz her saat uyanıyoruz. Yaşayan ve çözümü olan var mı?
H

Hatice B. K. ..

28 Kasım 2025 20:53
Çözüm bulabildiniz mi?
S

Selen B. Ç.

29 Kasım 2025 16:43
Bence eğer yapabiliyorsanız emziği bırakın. Benim oğlum 15 aylık emziği bıraktık ve 1 hafta geçmesine rağmen hala ağlıyor uykusunda emziği istiyor. Ama artık 4-5 kez uyanmak yerine1-2 defa uyanıyor. Kökten emziği kaldırmak en iyisi daha tam farkına varmamışken.
N

Nezahat E. ..

29 Kasım 2025 17:09
Malesef bi çözüm bulamadık ve hala sürekli geceleri kalkıyor
N

Nezahat E. ..

29 Kasım 2025 17:10
Emziğide zaten artık çok kabul etmiyor emzik olduğunun farkına vardı beni emzik gibi kullanmaya başladı gece uykusunda memeyi bırakamıyoruz uykuya emerek geçmese bile
H

Hatice B. K. ..

30 Kasım 2025 12:36
Benim bebeğim de sadece kucağımda uyumak istiyor şuan emzik olmasına gerek yok ya da beni emmesine kucağa alıştı malesef bıraktıramıyorum çok ağlıyor kucağıma almayınca

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir