Emzik Tutmuyor

90 görüntüleme
M

Medine K.

20 Ağustos 2025 21:07
2 buçuk aylık kızım emzik tutmuyor nasıl tutmasını sağlayabilirim 3 tane emzik denedim 3 ünü almadı ilk doğduğu günler 15-20 gün ara ara alıyordu ama sonra bıraktı 🙄emzik tutsa birazcık o da rahat edecek bende ağlamalarına iyi gelir en azından
Büşra B.

Büşra B.

20 Ağustos 2025 21:19
Malesef ben hiçbir çözüm bulamadım kolik bir bebekse biraz daha dişinizi sıkın bir kaç aya gecicek 😕
S

Seda N. A.

22 Ağustos 2025 08:46
Benim bebeğimde doğduğunda tutmuştu daha sonra bıraktı almadı asla sonra emzik değişikliği yaptım çok yumuşak damaklı emzik aldım başta onu da attı ama anne sütüne bandırıp verdim ve uykusu geldiğini anladığım zaman verdim tuttu. Birkaç gün Anne sütüne bandırıp vermeyi deneyebilirsiniz
A

Ahsen A. ..

22 Ağustos 2025 09:04
Benim kızım şuan 4.5 aylık ilk doğduğunda fototerapi alırken hemşire vermişti o zaman tuttu öncesinde biz verildiğimizde tutmamaıştı 😂 sonra doktorumuz geldi kontrole çıkardı 40 gün vermeyelim dedi zaten düşük kiloda istedigi heran emzir dedi bizde vermedik sonrasında da asla tutmadı kaç çeşit emzik aldım silikon kauçuk damaklı damaksız anne göğsü modeli evde şuan 8 tane emzik var almadı tutmadı süte batırdım bitince attı gaz damlasına batırdım bitince attı 😂 ama keşke tıtsaydı diyorum çok çok zorlandım ilk 2 ay ve 4. Ay çok zor bir dönem şükür geçiriyoruz ama bi daha bebeğim olursa ilk günden emzik vereceğim 😂
Hatice Z. Ç. .

Hatice Z. Ç. ..

22 Ağustos 2025 11:34
Benim oğlum da çok zor tuttu 4. Emzik Philips aldım onu tuttu sadece zor güç
Bir süre ara ara emdi sonra daha az almaya başladı ben de vermedim artık
E

Esma K.

22 Ağustos 2025 22:30
İhtiyacı olduğunu anı fark edip verirseniz bence tutabilir kendi bebeğimden biliyorum uykuya geçiş esnasından hariç hiç bir şekilde emzik tutmaz uykuya geçiş esnasında karnı toksa ve çok huysuzsa hemen veriyorum emziği tutuyor ve tam uykuya dalınca atıyor.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir