Emzik Tutmayan Bebek
113 görüntüleme
P
Pınar Z.
14 Ağustos 2025 10:45
Bebeğim emziği ağzında en fazla bir dakika tutuyor atıyor. Zorla vermek istemiyorum fakat uykuya geçişi kolaylaştırıyor. Aklına fikir gelen varmı. 2025 bebelerininin hepsimi emzik sevmiyor acaba😃
M
Melis Y.
14 Ağustos 2025 10:47
Benim kızımda sevmedi hic. Uykuya geçişte zorlandı evet ama şuan konuşma ve birseyelr anlatırken ağzında birsey olmaması ve sakinleşirken emzikten medet ummamasini seviyorum.
P
Pınar Z.
14 Ağustos 2025 10:48
Benim 2 yaşında bir bebeğim daha var, aslında emzik kullanmasını dil ve diş gelişimi için istemiyorum bende fakat hem 2 yaş sendromlu bebek hemde 2,5 aylık bebeğim varken bu mümkün olmuyor pek. Ama anladım şuanki bebekler emzik sevmiyor:)
Z
Zuhal A. B.
14 Ağustos 2025 10:54
3 aylık bebeğim var 5 farklı emzik aldım hiçbirini tutmadı. 2025 bebekleri böyle bence
P
Pınar Z.
14 Ağustos 2025 10:56
emzik sektörünü mi girsek kızlar ne yapsak :))) bizdede bir okadar vardır

Ayça K. A.
Hemşire
14 Ağustos 2025 11:05
Benim 4 aylık oğlum hastanede tutmaya başlamıştı. Emme refleksini desteklemek için vermiştim ben de nasıl bıraktırırım ileride derdindeyim tutmuyorsa tutmasın boşverin 😂 emziğin de çokça sakinleştirdiğini söyleyemem çünkü
P
Pınar Z.
14 Ağustos 2025 11:11
Bezle bıraktır emzik ver bıraktır meme ver bıraktır😀 boşvermek lazım bazen haklısınız valla:))

Nazlı G. B.
Diş Hekimi
14 Ağustos 2025 11:17
Emziği sadece uykuya geçerken kullanmak istiyorsanız uyutmaya başladığınız ilk 1-2 dk kullanıp sonrasında atmasına müsade edebilirsiniz, yeterli olur zaten emme refleksi ile rahatlar. Ancak bu bi destek ve pek tabi belirli bi dönem sonra bıraktırılıyor. Şart mı? Elbette değil. Ama ben de tercih ettim ve bu şekilde ilerliyorum ☺️

Eser P. /. O. Ö. Ö.
14 Ağustos 2025 11:56
emzik almıyor memeyi genelde emzik niyetine kullanıyor, daha iyi uyur nasıl aldırmalıyım vs doktorumuzun dediği; biz bu durumlarda akıllı bebek diyoruz sahtesıyle ilgilenmiyor dedi ve biz sadece haklısınız diyebildik 😅
P
Pınar Z.
14 Ağustos 2025 12:06
Nazlı hanım, aslında uyurken ver uyuduğunda çıkar şeklinde gitmek en doğrusu en mantıklısı. Sadece şartlar koşullar maalesef emzik desteğini arttırıyor. Alırsa veriyorum almazsa zorlamıyorum ama bazı zamanlar gerçekten nasıl tutturabilirim diye aramadığım örnek kalmadı:)
P
Pınar Z.
14 Ağustos 2025 12:07
Eser hanım folik asitten mi değil mi diye düşünmeden edemiyorum bende😂😂