Emzik Tutma?
118 görüntüleme
İ
İlayda T.
3 Ağustos 2025 21:06
Merhaba, Philips avent gece parlayan, wee baby damaklı denedim ama bebeğim hiçbir emziği tutmadı. Ne önerirsiniz? 62 günlük ve kolik...
(Kızlar bibs çok önerilmiş anatomik damaklı mi almalıyım yoksa yuvarlak uçlu mu almalıyım?)
(Kızlar bibs çok önerilmiş anatomik damaklı mi almalıyım yoksa yuvarlak uçlu mu almalıyım?)
H
Hilal Ş.
3 Ağustos 2025 21:11
Merhaba, benim bebeğim de Philips Aventi tutmadı, bebedor denedim onu da tutmadı en son bi tavsiye ile frigg emziğin lucky serisini demedim şuan tutuyor çok şükür denemenizi tavsiye ederim 😇
S
Sgb18
3 Ağustos 2025 21:11
Bibs marka tavsiye ediyorlar ama kullanmadım araştırabilirsiniz 😊

Esra D.
3 Ağustos 2025 21:12
Evimde adeta her marka model emzik var kızım hiç birini tutmamıştı. Bir umut bibs denedm çok şükür kauçuk uçlu olanınu tuttu. Şuan 21 aylık nasıl bırakıcaz diye kara kara düşünüyoruz 😅
A
Aslı Y.
3 Ağustos 2025 21:27
Benim bebeğim bibs’in kauçuk uçlu olanını tuttu. 9 aylıkken dişi çıkınca kendi kendine bıraktı 🥲 🫣
H
Hülya G. ..
3 Ağustos 2025 21:46
Mamajoo damakli emzik. Kauçuk değil ama oğlum direk bunu tuttu. Kaliteli ve uygun fiyatlı bence :)) tavsiye ederim
S
Saziye G.
3 Ağustos 2025 21:48
Benim oğlum oioi emzik tutmuştu tabi şuan 7 aylık artık dahaaz kullanıyor
İ
İlayda T.
3 Ağustos 2025 23:44
Kızlar lütfen görün bibs'in damaklı emzigini mi tuttu sizinkiler yoksa anne memesi uçlu olanını mı tuttu? Hangisini almalıyım? Hepinize çok çok teşekkür ederim. Eğer tutarsa bol bol dua edeceğim
N
Nazo K.
4 Ağustos 2025 15:00
Benim oğlum Philips ultra air modelini tuttu ama tam 5.5 ay sonra hayat varmış dedim😅bence vazgeçmeyin ama çok ısrarcıda olmayın soğumasın eşim ara ara denerdi tutmazdı çok darda kaldığım birgün verdim ve tuttu🙃