Emzik Tercihi

199 görüntüleme
S

Sinem K.

9 Mayıs 2026 10:47
Merhaba Hanımlar, kızım 5. ayına girmek üzere. Yeni bir emzik alacağım. Mevcut kullandığımız emzik silikon ve simetrik uçlu. Doğmadan önce bir çok model aldım. Damaklıyı sadece emzirmeden sonra alıyor. Genel olarak simetrik uçluyu seviyor. Çok sık vermemeye çalışıyorum uykuya geçerken kullanıyoruz. Sizce yeni emziği 0-6 mı yoksa 6-18 mi almalıyım? Ağız ve diş yapısı için farklı bir uca mı geçmeliyim? Yuvarlak kiraz ucu kabul eder mi peki? Cevaplarınız ve yardımlarınızı bekliyorum 
E

Esra A.

9 Mayıs 2026 11:06
Kızımda 3 aylıkken emzik tutmaya başladı ne damaklı ne kauçuk emzik tuttu aventin simetrik ucunu tuttu şuan 8 ay 1 haftalık ve 6-18 emziği tutturamıyorum 0-6 dan devam ediyoruz çoğu 6 7 aylık bebeğe bile büyük geliyor 6-18 ay emzikler bilginiz olsun
D

Damla k.

9 Mayıs 2026 12:03
Ben oğlumun emziğini 9. Ayda değiştirdim 6. Ayda kabul etmedi 6-18 olanı 0-6 kullanmak istedi
N

Nazlıcan

Premium Üye
9 Mayıs 2026 13:33
Benim bebeğim de 3,5 aylık genel olarak emzik tutmuyor ama ara ara deniyorum. 0-2 ay olan bir emzik almıştım chicconun damaklı olanından. Aventin ve bibsin 0-6sı tutamıyor, çok nadir 0-2 olanı tutabiliyor daha yeni
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir