Emzik Seçimi (yardım)

98 görüntüleme
İ

İlayda T.

3 Ağustos 2025 23:55
Avent, Wee baby damakli uç, anne memesi uclu emzik vs hiçbirini tutmuyor bebeğim. Ve kolik, uykuya da zor dalıyor. Wee babynin damaklı ucunu iki emiyo gibi yapıyo öğürüyor. Bibs çok önerilmiş kauçuk uçlu olanı ozellikle. Fakat bunun hem anatomik damaklı olanı var hem de anne memesi uçlu olanı var. Ben hangisini almalıyım? Nolurr yardım edin. Neye göre seçiliyor emzik uçları. Kesin tutar dediğiniz emzikler ve modelleri var mi? Seklini semalini de yazın kızlar nolur. Acemiyim
E

Elif S.

3 Ağustos 2025 23:59
bebeğim hiç birini tutmadı malesef, (saydıklarınıza ek olarak bibs de tutmadı) 7ylık olduk. umarım sizde farklı olur 🙏
bir de bakkal emziği deneyin isterseniz
İ

İlayda T.

4 Ağustos 2025 00:09
Bakkal emzigini nerde bulabilirim
İ

İlayda U.

4 Ağustos 2025 00:42
benimde philips avent ultra soft 0-6 ay olanı sadece tuttu bunu alana kadar bir çok emzik aldım hepsi büyük geldi ağzına ve hep öğürdü.
N

Nesri̇n K.

4 Ağustos 2025 01:12
"Philips Avent Ultra Air" benim bebeğimde kolikti 1. Ayında önce aventin soft aldım tutmadı damaklı aldım tutmadı ama avetin air modelini tekte tuttu öneririm.Genelde çoğu kişide avent air modelini bebekler tutuyor
E

Elif S.

4 Ağustos 2025 06:41
valla ilayda hanım ben çok aradım bulamadım, köyden gelen etrafında bakkal olanlardan istedim bulamadılar. trendyoldan buldum en son, alacaktım, 6. aydan sonra doktorum önermiyorum dedi, ben de saldım artık🥲
S

Sinem A. K.

4 Ağustos 2025 06:45
Benim bebeğim de iki ay boyunca emzik vermeye çalışınca ağlama krizlerine giriyordu, chicco nun damaklı bi emziği var yeşil onu emdi bir iki kere uzun uzun, en son avent ultra soft u kabul etti. Ben kendim hiç emzik kabul etmemişim bazen olabiliyormuş bu şekilde ama umarım bebeğiniz birini kabul eder çok büyük kolaylık oldu bize.
A

Aleyna E. Y.

4 Ağustos 2025 19:06
bence damak emzik denemelisin bebeğinin uykusu içinde banyo yaptırmalısın uyumadan bir saat önce fln birde kıyafetini öneririm yazma olur belkşde kokuna ihtiyacı vardır ve kaliteli uyku için karanlık ve sessiz oda olmalı
S

Saziye G.

4 Ağustos 2025 21:57
Oioi emzik kullandım iki modelini emdi bebeğim deneyebilirsiniz. Birisi damaklı diğeri uyku arkadaşı olan bir emzikti
Z

Zeynep O.

4 Ağustos 2025 22:28
Avent ultra air tuttu ama hala tam tutmuş değil öğürüyor istemediğinde sadece uykuya geçişte yanaklarını tutarak tutturuyorum onun dışında philips sootie aldım oioi aldım onları hiç almadı

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir