Emzik Reddi ve Uyku

206 görüntüleme
P

Pınar S.

10 Ağustos 2026 23:02
Bebeğim 6 aylık. İlk doğduğu gün emzik vermiştim 3 ay kullandık sonra ihtiyacımız olmadı ama şimdi beni emzik yaptı gece 10 kez uykuya devam etmek için emiyor. Emziği tamamen reddediyor ağzı ile itiyor. Yaşayan var mı nasıl düzelttiniz gerçekten çok yoruldum
N

Nazlıcan

Premium Üye
10 Ağustos 2026 23:08
Merhaba benim bebeğim de 6,5 aylık. [4.ay](4.ay) atağında bile geceleri bu kadar uyanmıyorduk. Resmen 20 dakika uyuyor sınra uyanıp emmek istiyor, emzik hiç tutmadı o konuda bir şey diyemeyeceğim ama 6 ay civarında böyle bir gelişim atağı olabilir belki.
P

Pınar S.

10 Ağustos 2026 23:20
Ay olabilir her uyku döngüsünde uyanıyor. Zaten kolikti şimdi de bu başladı ayyy yetişin
N

Nazlıcan

Premium Üye
10 Ağustos 2026 23:41
Pınar Sarıgöl
Ay olabilir her uyku döngüsünde uyanıyor. Zaten kolikti şimdi de bu başladı ayyy yetişin
Heh aynen benim de bebeğim her döngüde uyanıyor, aynen kolikti yani hatta galiba hala kolik çünkü ağlama krizleri ve gaz problemi hala çözülmedi ve ek gıdayla beraber daha çok artmış da olabilir 😅 Bir de yeniden aşırı uykusuzluk başladı.. Yorgunluktan sütüm azaldı son 1 ayda…
P

Pınar S.

11 Ağustos 2026 00:01
Az önce emzik denedim çığlık atarak ağıyor
N

Nazlıcan

Premium Üye
11 Ağustos 2026 00:26
Pınar Sarıgöl
Az önce emzik denedim çığlık atarak ağıyor
[6.aydan](6.aydan) sonra emzik tutan bebekleri görüyorum bir umut deniyorum, ayaklarını basarak kendini geriye atıp çığlık atarak ağlıyor.. Bence bu yeni bir atak..
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir