Emzik Önerisi
113 görüntüleme
B
Büşra K. ..
30 Kasım 2025 19:35
Arkadaşlar herkese merhaba avent hariç önerebileceğiniz emzik markası var mı ilk kızıma 4 aylıkken avent verdim hemen tuttu ikinci çocuğum 65 günlük aventi veriyorum 30 saniye bile emmeden atıyor ne aç ne tokken veriyorum sakin zamanında günde 15 dk deniyorum tutmuyor var mı önerebileceğiniz marka
B
Buket ..
30 Kasım 2025 19:38
Bibs veya chicco deneyebilirsiniz ama bazı bebekler emzik tutmayabiliyor. Benimkine4-5 tane emzik denedim 4. Ayda tutar gibi oldu suan 7 aylık emzik hiç almıyor almadı da
S
Sacide O.
30 Kasım 2025 19:40
Bende denedim tutmadı wee aldım kauçuk uçlu onu da tutmuyor bibs aldım onu denicem meme reddi yapmasından korkuyorum bi yandan çoğu kişi yapmaz diyor ama almayınca da çok zorlanıyorum
B
Büşra K. ..
30 Kasım 2025 19:46
Sadece uykuya geçişte vereceğim ben emziği ilk kızıma öyle yaptım şükür meme reddi yaşamadım bence emzik doğru yerde doğru zamanda kullanılırsa faydalı ani bebek ölümünü önler emme refleksini güçlendirir bir de kendim için yazıyorum kızım 65 günlük gece 12'ye kadar göğsümde duruyor en son 00:15'te uykuya dalıyor doyduğundan emin olduğum an çekiyorum memeden fakat aranıyor ama tok eminim burda emzikten destek almak çok mantıklı geliyor bana
B
Büşra K. ..
30 Kasım 2025 19:47
Teşekkür ederim yorumlarınız için
S
Sacide O.
1 Aralık 2025 06:39
Bende dediğiniz gibi yapmaya çalışıyorum tam uykuya dalıyo birden uyanıp aranıyor tekrar o zaman emzik veriyorum öğürüyo uykusu açılıyor bazen de alıyor emmiyo öyle ağzında duruyo yoksa beni emzik niyetine kullanıyor
B
Büşra K. ..
1 Aralık 2025 07:34
Aynen öyle Sacide Hanım bu bebişler çok zeki süt gelmeyen bir şeyi neden emsinler değil mi😊
D
Damla
1 Aralık 2025 09:32
Bizim bebeğimizde emzik tutmuyordu.ilk ay hiç vermediğim için sanırım. Sonra yenidoğan emziği değilde 6-18 ay olan emziği verdik. Ona bir kaç günde alıştı. Büyük olunca daha kolay tuttu sanırım. Emziğe alışınca tekrar yenidoğan emziklerini kullandık.şimdi emziği tutuyor. Bazen dediğiniz gibi attırdığı oluyor. Biraz bekleyip tekrar veriyoruz. Verirken aranma refleksini tetiklemek için emziği önce yanaklarına ve dudaklarına dokunduruyorum. Emziği verdikten sonrada biraz elimle destekleyip aynı zamanda yanağını okşuyorum. Tuttuğundan emin olunca yani 10 saniye sonra falan elimi çekiyorum. işe yarıyor
B
Büşra K. ..
1 Aralık 2025 10:10
Damla Hanım aynısını yapıyorum fakatişe yaramıyor bizde ama büyük emzik verme olayı mantıklıymış deneyeceğim mutlaka teşekkür ederim
S
Seda D.
2 Aralık 2025 10:59
Benim bebeğim de öyleydi hafif açken verin ,ilk sıralar hep atıyordu bede 2. Ayında vermeye başladım sonra tuttu am bu bir kaç haftayı aldı, eğer hala almıyorsa emziktutmayscaktır, inşallah tutar çok kurtarıcı
B
Büşra K. ..
2 Aralık 2025 11:00
Deneyeceğim inşallah tutar teşekkür ederim