Emzik Niyetine Meme Kullanımı

153 görüntüleme
A

Adile

29 Mart 2026 13:17
Bebeğim 1 yalına girdi geceleri yarım saatte bir

uyanıyor emiyor ve tam dalmadan tekrar uyanıyor çalışıyorum tüm gece helak oluyoruz ben de kendi de. Dişleri içim gece emmesini kesmelisin dediler, ayrıca gündüz de ben işten geldikten sonra 2-3 kez emiyor sonra gece uykusu başlıyor zaten. Sağıp getirdiğim sütleri de biberonla asla içmiyor evde birikiyor sütler. O yüzden 1 haftadır sağmayı da bıraktım. Nasıl bir yol izlemeliyim
Ö

Özlem Y.

29 Mart 2026 14:36
sağılmış sütleri tariflerde değerlendirebilirsiniz. Benim oğlum da öyleydi 31ay emzirdim. Bazı geceler özellikle çok uyanırdı. Diş sıkıntısından falan. O dönem çalıştığım için her seferinde kalkıp kucağıma alıp sakinleştirecek enerjim olmuyordu. Doğru yaptım diye anlatmıyorum ama yanımda yatırıyordum. Memeyi açıyordum istedikçe emip uyuyordu. Büyükçe gece uyanmaları azaldı. Bırakacağım zaman hep korkuyordum gece nasıl sakinleşecek diye. Birkaç gece suluk ile su verdim uyanınca. Biraz yaşı da olduğu için meme yok diye anlatabiliyordum. Zor bir süreç. Evet. Ama geçiyor. Şimdi 9 yaşına girecek. Bi de kızım var 8 aylık. Onu da aynı büyütüyorum. Memeyi açıyorum istedikçe emiyor.
A

Adile

29 Mart 2026 23:03
Evet aynen öyle yapıyorum çünkü kalk emzir uyut yatır döngüsü beni daha çok yoruyor sabah işe gideceğim için biraz tembelliğime geliyor ama o zaman da kaskatı duruyorum sabah ağrılarla kalkıyorum. Her döndüğünde memenin orda olduğunu biliyor emzik gibi kullanıyor işte. 31 ay dile kolay aşırı saygı duydum size helal olsun ben o gücü göremiyorum kendimde ve vicdan yapıyorum
A

Ayşe N. Ş.

2 Nisan 2026 22:07
18 aylık oğlum hastalıktan sonra oda emzik gibi yaptı beni , yavaş yavaş azaltıyorum bende emme işini gündüzü 1 kereye düşürdük ama geceyi düzenleyemedik bir türlü . Gündüz parka gidince koşup yoruluyor gece daha rahat uyuyor sizde bi deneyin isterseniz faydası olur belki
A

Adile

5 Nisan 2026 09:32
Gündüz yorma işini ben de deneyeyim bi banyo dışarı derken belki daha uzun uyur teşekkür ederim

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir