Emzik Markası
193 görüntüleme
H
Handan G. Ö.
8 Haziran 2025 05:50
Bebeğim parmağını çok emiyor alışmasin istiyorum (4aylik) damak yapısına uygun önerileriniz var mı ?
Ö
Özlem A.
8 Haziran 2025 06:44
Merhaba, ben yaklaşık 3-4 günlükken vermeye başladım sanırım. Hep bibs marka kullandım, bebeğim şuan 10 aylık. Genelde bütün bebekler bibs tutuyormuş diye onu aldım sadece. Ama damaklı olanı tutmadı, normal tipteki kauçuk olanı kullanıyoruz hep.

Osman G.
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı
9 Haziran 2025 03:13
Genellikle Philips avent markalı ürünlerden tavsiye ediyorum.

Ayça K. A.
Hemşire
16 Haziran 2025 15:48
Philips aventin emziğini ilk doğduğu gün tutmuştu hala da ondan başka emzik tutmuyor tavsiye ederim
İ
İrem A.
19 Haziran 2025 12:41
Chicco damaklı emzik öneririm ortodentistlerin önerdiği bir marka
Z
Zeynep K. A. ..
20 Haziran 2025 21:48
Philips avent kullanıyoruz 1 aylıktan itibaren şuan 4 bitti memnunuz 1 çift daha aldık fakat soothie versiyonu bebeğin ağzına büyük geldi tutamadı hatta yorumlarda herkes aynı sorunu yazmıştı almadan önce okusaydım almazdım zaten 6 aylık sonrası için devam edem üretimi de yokmuş.
Ö
Özge U.
21 Haziran 2025 17:06
Damak yapısını bozmayan pek çok marka var. Philips, Bibs, Chicco vb.ama deneyerek bulmanız gerek. Ben kızıma Philips ile başladım ama hiç bir modelini tutmadı daha sonra Bibs'in kauçuk emziğini aldım şu anda 7 aylık Bibs olmadan bir yere gidemiyoruz:) deneyerek bulacaksınız :)
B
Burçin Z.
21 Haziran 2025 18:39
Benim bebeğim 8 aylık doğduğundan beri parmak emiyor birsürü emzik markası denedim öğürdü kesinlikle tutmadı philips avent kullandık tutmadı bibs markasını emzik tutmayan çocuklar tutuyo dediler aldık olmadı bakkal emziği dediler tutmadı wee baby chicco aldık tutmadı tutmadımı tutmuyolar maalesef doğum yaptığım hastane ilk bir ay emzik vermeyin dedi vermedik keşke ilk doğduğunda verseydim tutardı belki o zaman