Emzik Kullanımı
108 görüntüleme
H
Hatice Ö.
30 Mart 2026 10:12
Yenidoğan için emzik kullanımı hakkında tecrübeleri olan paylaşabilir mi ?
D
D ..
30 Mart 2026 10:17
Şimdi tutturdun tutar sonra çok zor aylarca savaşını verdik ve hala tutmuyor ilerisi için çok iyi oluyor avent air emzikleri kolay tutuyorlar
M
Mine
30 Mart 2026 10:18
Verdim tuttu kullanıyoruz☺️ çok ağladığı bir gece vermiştik tutmuştu. Ama sürekli vermiyorum. Zaten sürekli versem de almıyor. Uyumak için mayıştığında falan veriyorum.
H
Hatice Ö.
30 Mart 2026 10:18
Yenidoğan için meme reddi felan oluşturur mu ki
A
Asuman Ö.
30 Mart 2026 10:19
Ben 2. gün emzik verdiğimde hastanedeki hemşirelerden büyük bir azar yemiştim kendim de hemşire olmama rağmen ilk çocuğum olduğu için çok yanlış bir şey yaptığımı düşündüm ve ilk ay bir daha hiç vermedim. Şu an 4 aylık ve sadece uyuyacağı zamanlarda veriyorum onu bile elimle desteklemem gerekiyor çünkü tutmuyor. Gün içinde ihtiyacım olmadı ama en başından kendi bildiğimi yapsaydım keşke dediğim çok oldu. Tok olduğuna eminseniz emziğin tek zararı ileride bıraktırmaya çalışmak olacaktır bence. Üstelik ani bebek ölümü sendromunu engellediğini söyleyen bir çok hekim var. Kendi doktorunuza da danışabilirsiniz
R
Rabia
30 Mart 2026 10:40
Uzmanlar 3. Haftadan sonra öneriyorlar ben 1. Aydan itibaren verdim her emziği tutmuyorlar deneyip bulmak lazım.
N
Nadire B.
30 Mart 2026 14:44
Bize de dr 28 gün vermeyin demişti . 11. Gün cok ağladığı için verdik. Suan sadece uykuya geçişte alıyor sonra da atıyor. Açıkcası gün içinde sakinleşmesi gerektiği zamanlarda emzikle regüle olabilsin isterdim. Kucak, meme gibi araçlardan daha konforlu. Eğer memeyi tam kavrıyor iştahla emiyorsa memeyi reddetmeyecektir.
Yükleniyor...