Emzik Değişimi
132 görüntüleme
E
Esra Ö.
9 Şubat 2026 01:59
Merhaba oğlum 9 aylık biz hala 0-6 ay emzik kullanıyoruz. Dişleri henüz çıkmadı. Bir sorun olur mu acaba bu şekilde emin olamadım
B
Büşra K. ..
9 Şubat 2026 02:03
Esra Hanım ben hep değiştirdim ağzına küçük gelir de Allah korusun boğulma tehlikesi yaşar diye
E
Esra Ö.
9 Şubat 2026 02:04
Bende ondan korkuyorum ve damak yapısına zarar verir mi diye de düşündüm . Ama büyük emziğe de alışır mı acaba

Betül E.
9 Şubat 2026 03:56
Merhaba Esra hanım 7.5 aylık bebeğim aldım ama onu kabul etmedi hala 0-6 ile devam ediyoruz mecburen
E
Esra Ö.
9 Şubat 2026 09:05
Merhaba Esra hanım 7.5 aylık bebeğim aldım ama onu kabul etmedi hala 0-6 ile devam ediyoruz mecburen

Betül E.
9 Şubat 2026 09:25
Aa sizinde mi öyle bende tereddütlüyüm 9 aylık olduk bi iki ay kalsın dedim ama şimd napıcaz bilmiyorum
B
Büşra K. ..
9 Şubat 2026 13:34
Bende ondan korkuyorum ve damak yapısına zarar verir mi diye de düşündüm . Ama büyük emziğe de alışır mı acaba

Ayşegül A.
9 Şubat 2026 15:03
Hiç bir fikrim yok alışsın diye gün içerisinde vermeye çalışıyorum elimde oynuyor ama ağzına alınca öğürüyor 😔 bende aynı şeyi düşünüyorum ama bizim avantajımız emzik sadece uykuya geçiş aracı uykuya dalinca atıyor gün içerisinde de hiç kullanmıyor. Eskiden insanlar bebekler emzik tutsun diye ucuna şeker sürerlermiş acaba siz de pekmezle deneseniz kandırabilir miyiz 😂
E
Esra Ö.
9 Şubat 2026 15:26
Hiç bir fikrim yok alışsın diye gün içerisinde vermeye çalışıyorum elimde oynuyor ama ağzına alınca öğürüyor 😔 bende aynı şeyi düşünüyorum ama bizim avantajımız emzik sadece uykuya geçiş aracı uykuya dalinca atıyor gün içerisinde de hiç kullanmıyor. Eskiden insanlar bebekler emzik tutsun diye ucuna şeker sürerlermiş acaba siz de pekmezle deneseniz kandırabilir miyiz 😂
E
Esra Ö.
9 Şubat 2026 15:27
Biz de sadece uykuya geçerken kullanıyoruz.uyuduğunda atıyor şükür sonra uyanmıyor almak istemiyor.gündüz vermedim öyle hiç.ben de aldım yeni emzik 8,5 aylığız ama pek sorun [yaşamadık.hangi](yaşamadık.hangi) emziği versem alıyor ama sanki 0-6 emziği daha kolay kavrıyor benm oğlan biraz küçük de ebat olarak😅 ona büyük geliyor sanırım biraZ.

Betül E.
9 Şubat 2026 16:21
Sadece uyku da ise çok iyi bizim gün içinde de istiyordu ama yavaş yavaş azaltmaya başladık uyku zamanı kesin istiyor zaten bende ayına göre alıp deneyeyim artık bakalım hayırlısı dediğiniz pekmez durumu mantıklı gibi 😅

Betül E.
9 Şubat 2026 16:23
Biz de sadece uykuya geçerken kullanıyoruz.uyuduğunda atıyor şükür sonra uyanmıyor almak istemiyor.gündüz vermedim öyle hiç.ben de aldım yeni emzik 8,5 aylığız ama pek sorun [yaşamadık.hangi](yaşamadık.hangi) emziği versem alıyor ama sanki 0-6 emziği daha kolay kavrıyor benm oğlan biraz küçük de ebat olarak😅 ona büyük geliyor sanırım biraZ.
E
Esra Ö.
9 Şubat 2026 16:24
Çok isteyen bir çocuk değild gün içerisinde bende vermedim şimdi uykularda aşılarda kullanıyor😂 umarım kolaylıkla halledersiniz🌺

Ayşegül A.
9 Şubat 2026 16:36
Ayşegül hanım bizim çocuk adamda ufak tefek bir tip kavrayamıyor. Ama sadece uykuda kullanmak gerçekten çok büyük avantaj bizler için🌺

Ayşegül A.
9 Şubat 2026 16:38
Aa çok iyi bizde inşallah kabul ederiz ya🤭 Gün içerisinde unutturmay çalışıyorum sadece uyku zamanı vermeye çalışıyorum bizde birde öyle bi sıkıntı vardı . Ayına göre olanı tutsun da büyüklüğü zamanla geçer ya😅

Betül E.
9 Şubat 2026 16:38
Aynen öyle betül hanım😀 çok şükür bağımlılığımız yok gündüz.bırakması daha kolay olur diye düşünüyorum☺️