Emzik Bıraktırma
173 görüntüleme

Mihriban Y. ..
18 Ağustos 2026 16:54
Merhaba arkadaşlar bebeğim 15.5 aylık sadece uykuya geçişlerde emzik kullanıyoruz ama büyüdükçe bıraktırmak daha zor olacağı için bıraktırmak istiyorum bu konuda tecrübeniz veya bilginiz varsa paylaşırsanız mutlu olurum.

Fatma A. U.
18 Ağustos 2026 17:23
Bende merak ediyorum nasıl bıraktırabiliriz kızım şuan 14 aylık ve hep yanı başında
H
Hatice K. ..
18 Ağustos 2026 17:31
Bende bıraktırmak istiyorum sadece uykuda kullanıyo ama çok zor bi süreç olca için korkuyorum uykudayken ağzından çıktığında geri emziği almadan uykuya dönemiyor
m
mrss
18 Ağustos 2026 17:49
Bende çok merak ediyorum bebeğim 15 aylık ve çok bağımlı gündüz bıraz kaldırsam sürekli meme diye ağlıyor önerisi olan varsa bende bekliyorum
D
Dilek S.
18 Ağustos 2026 19:13
2 yaşa kadar kullanımında bir zarar yok fakat 2 yaşta bıraktırmak gerekiyor.Kızım 2 yaşına girdiğinde artık büyüdüğünü emziğine ihtiyacı kalmadığını anlatarak bıraktırdım.İlk günler kolay geçmişti fakat 4.günden sonra emziğini sormaya ağlamaya başladı ama kesinlikle kararlı davrandım ilk gün ne dediysem aynısını söyledim ısrar etmedi.15 gün oldu ilk günlere oranla daha kolay uykuya geçiyor.Yine aklına geliyor ama eskisi kadar ısrarcı [değil.ilk](değil.ilk) zamanlar öğle uykusuna direniyor ısrar etmeyin uyumak istemiyorsa.Daha sonra öğle uykuları daha kolay oluyor.

Göktenur B.
18 Ağustos 2026 19:31
Büyük oğlum 2.5 yaşına kadar emzik aldı sonrasında bı şekilde unuttu küçük oğlum 1 yaşına girdi 15 gündür kendi bıraktı emziği asla almıyor zaten son dönemde uyurken alıyordu sadece aslında emerek uyukuya geçiyor ama emziği aldığı an anlıyor ve atıyor hatta dün akşam eşimle konuştuk kendi kendine nasıl bıraktı bı yandan da iyi oldu dedik

Mihriban Y. ..
19 Ağustos 2026 12:10
Anladığım kadarıyla kimse nasıl bırakması gerektiğini bilmiyor. Bu gün öğle uykusunda emzik vermedim yaklaşık yarım saat çok ağladı çok direndi sürekli konuştuk temas ettik yarım saatin sonunda uykuya daldı. Ben biraz sabırlı olduğum için sürece devam ettim yoksa eşim ısrarla emziği ver bebek patlicak desede sakladığım için bulamadı ve oğlum da uyuya kaldı. İlk uyku kolay olmadı ama uyudu bakalım gece uykusunda ne yapacağız.
D
Dilek S.
19 Ağustos 2026 12:12
Anladığım kadarıyla kimse nasıl bırakması gerektiğini bilmiyor. Bu gün öğle uykusunda emzik vermedim yaklaşık yarım saat çok ağladı çok direndi sürekli konuştuk temas ettik yarım saatin sonunda uykuya daldı. Ben biraz sabırlı olduğum için sürece devam ettim yoksa eşim ısrarla emziği ver bebek patlicak desede sakladığım için bulamadı ve oğlum da uyuya kaldı. İlk uyku kolay olmadı ama uyudu bakalım gece uykusunda ne yapacağız.

Mihriban Y. ..
19 Ağustos 2026 12:16
Bu kanıya nasıl vardınız?Aynı şeyleri yazdım zaten farkındaysanız.
D
Dilek S.
19 Ağustos 2026 12:21
Mesajınızı görmedim Dilek hanım uygulama bazen göstermeyebiliyor. 2.5 yaşta bıraktırmışsınız benim bebeğim henüz 15 aylık konuşarak ikna edebileceğim yaşta değil. Şuan 12 dişi var o yüzden sürece erken başlamak istedim 1 ay sonra da okula başlayacağım için dönem ortasında da bıraktıramazdım. Cevabınız için teşekkür ederim.
Yükleniyor...