Emzik Bırakma

172 görüntüleme
N

Neslihan Ü.

24 Mayıs 2026 22:52
gündüz kullanmıyor ama öğle uykusunu yaparken ve gece uykusunda emzik diye tuturuyor ve bırakmıyor nasıl bıraktırabilirim
C

Cennet ..

24 Mayıs 2026 22:59
Bebeğiniz kaç aylık
N

Nurcan Ç. K.

30 Mayıs 2026 16:11
Ayni sorunu yaşıyorum 1 hafta sonra 6 aylık olacak sadece uykuya geçerken alıyor son 1 aydir emziksiz asla uyumuyor kıyamet kopariyor ve uyku arasında uyanıyorsan eziksiz uykuya devam etmiyor bu durum beni çok kaygilandirmaya basladi
C

Cennet ..

31 Mayıs 2026 02:18
Nurcan Çelik Kaya
Ayni sorunu yaşıyorum 1 hafta sonra 6 aylık olacak sadece uykuya geçerken alıyor son 1 aydir emziksiz asla uyumuyor kıyamet kopariyor ve uyku arasında uyanıyorsan eziksiz uykuya devam etmiyor bu durum beni çok kaygilandirmaya basladi
Benim kızım 13-14 aylıktı. Birgün misafirliğe giderken emziği evde unutmuşum orada beni bayağı zorladı ağladı. Bende kendi kendime “ben bu eziyeti bir iki gün daha çekerim” dedim. O günden sonra vermedim ertesi gün arada mızmızlandı sonrasında unuttu. Emziğe düşkünlüğü artmıştı son zamanlar o yüzden bıraktırma kararı aldım
N

Nurcan Ç. K.

31 Mayıs 2026 08:15
Cennet 💐
Benim kızım 13-14 aylıktı. Birgün misafirliğe giderken emziği evde unutmuşum orada beni bayağı zorladı ağladı. Bende kendi kendime “ben bu eziyeti bir iki gün daha çekerim” dedim. O günden sonra vermedim ertesi gün arada mızmızlandı sonrasında unuttu. Emziğe düşkünlüğü artmıştı son zamanlar o yüzden bıraktırma kararı aldım
Benim de çok artti korkuyorum bir gün eziksiz bir yerde kalırsak ne yapacağız diye hiç susmaz gibi geliyor
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir