Emzik Bırakma
76 görüntüleme
M
Meryem ..
28 Mart 2026 22:43
Tecrübelerinizi yazarmısınız ? 25 aylık bıraktırmak istiyorum ne yapabilirim ?
S
Semra ..
28 Mart 2026 22:57
Ben 15 oalık oğluma bıraktırıyorum 1 hafta oldu baya işe yaradı daha önce ne yaptıysam bıraktıramamıştım öncelikle annenin hazır olması gerekiyor çünkü anne için daha zor bence biz kademeli olarak ilerledik gündüzleri veriyorum 2 dakika sonra süre bitti diye alıyordum sonra gündüz uykusunda kademeli olarak verdim ama bu süreçde sadece bebeyimle ilgilendim farklı oyunlar kurdum onu başka şeylerle meşkul ettim şimdi istemiyo çok nadır soruyo yok diyorum kısa ve net tabi bu süreçte ağlama kirizleri olcak sakın yenik düşmeyin yoksa bırakmıyorlar bebişler
B
Büşra K.
28 Mart 2026 23:06
Ben 15 oalık oğluma bıraktırıyorum 1 hafta oldu baya işe yaradı daha önce ne yaptıysam bıraktıramamıştım öncelikle annenin hazır olması gerekiyor çünkü anne için daha zor bence biz kademeli olarak ilerledik gündüzleri veriyorum 2 dakika sonra süre bitti diye alıyordum sonra gündüz uykusunda kademeli olarak verdim ama bu süreçde sadece bebeyimle ilgilendim farklı oyunlar kurdum onu başka şeylerle meşkul ettim şimdi istemiyo çok nadır soruyo yok diyorum kısa ve net tabi bu süreçte ağlama kirizleri olcak sakın yenik düşmeyin yoksa bırakmıyorlar bebişler
S
Sbl
28 Mart 2026 23:17
ben emziğin ucunu kestim istedikçe onu verdim kesik olduğu için ememedi zaten.
ilk gin hzuursuzlandı ikinci gün azaldı 3. gün unuttu
ilk gin hzuursuzlandı ikinci gün azaldı 3. gün unuttu
S
Semra ..
28 Mart 2026 23:26
Büşra hanım gece benim bebeyim lalen besleniyor sıra onda inşh onuda bıraktırırım ama hiç bir fikrim yok bu konuda gündüzleri vermiyorum geceleri uykuyo geçtiği anda süre bitti diyorum alıyorum uykusunda istediyi zaman verip 1dk sonra geri aldım bügün hiç istemedi şükür inşh yarında istemez böylelikle bıraktık biz
S
Semra ..
28 Mart 2026 23:28
Ama her konuda annenin hazır olması daha önemli güzel anneler öncelik biz hazır olalımki bebeklerimize yormadan üzmeden kolay süreçler geçirelim
Yükleniyor...