Emzik Birakma

57 görüntüleme
Cagla K.

Cagla K.

20 Aralık 2025 09:44
Merhabalar, 1 hafta sonra 15 aylik olacak bir oglum var.Meme reddi yasayan ve mama ile buyutmek durumunda kalan bir anneyim, haliyle meme olmayinca emzik tutmamiz kolay oldu. Ancak sadece uyku zamanlarinda verdim ve hala oyle devam ediyorum. Fakat damak yapisi bozulmasin diye de artik biraktirmak istiyorum. Daha once tecrube eden var ise fikirlerinizi almak isterim
B

Burcu B. Ö.

20 Aralık 2025 18:10
Kusura bakmayın konuyla alakasız sorduğum ama meme reddi olunca mamaya nasıl alıştırdınız biberon tutuyor muydu benim bebeğim emmek istemiyor mama da almıyor biberon falan tutmuyor :(
Cagla K.

Cagla K.

20 Aralık 2025 18:14
Biberon daha hizli ve akiskan oldugu icin alistirma konusunda sikinti yasamadim ben. Zaten birberonu istedigi ve kolayina geldigi icin memeyi reddetmisti.Kullandiginiz mama ile ilgisi de olabilir. Hipp kullanmistim. Deneyin derim bir de her biberonu istemiyorlar. Philips aventi istemeyip lansinohta rahat etmisti. Biraz deneme yanilma ile yolunuzu bulabilirsiniz

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir