Emzik Bırakma

53 görüntüleme
B

Bilge D.

3 Ağustos 2025 21:48
Kızım 24 aylık ve emzik bıraktırmak istiyorum. Ama hiç istemiyor ama diş saglıgını etkili çeken diye endişeliyim nasıl kolay bırakır acaba
S

Saziye G.

3 Ağustos 2025 21:53
Instagram da bir videoda görmüştüm emziğe balon bağlayıp beraber uçurup bırakması gerektiğini anlatıyolardı belki denersiniz faydalı olur .
B

Bilge D.

3 Ağustos 2025 22:00
Denedik malesef gece 3 tane emzik beğendirmeye çalıştık 😂 gündüz bir problem yaşamadık ama gece uykusuna geçerken ağla krızleri yaşadık
Esra D.

Esra D.

3 Ağustos 2025 22:02
Kızım 21 aylık önerileri okumaya geldim yerimi aldım :) bizde bırakmayı istiyoruz. Çalışan anneyim, annem bakıyor kızıma. Annem bıraktırdı onun evinde asla istemiyor ama kendi evimzde istiyor ben bıraktıramadm :) bu hafta annemde kalmayı deneyeceğim bakalm neler bekliyor bizi.
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

3 Ağustos 2025 22:32
İngilterede çocuklarının çok istediği bir oyuncağı satın alan aile kasiyerle anlaşıp emzik karşılığı almış gibi emziği kasiyere veriyordu. Yani etkili olur mu bilemem tabii.. ara ara büyük biriyle sohbet ediyor gibi bırakılması gerektiği de konuşulmalı bence
H

Hatice Y. ..

3 Ağustos 2025 22:42
Zorlamayın benimki 3,5 yaşında daha yeni bıraktı oyuncak karşılığı 😄 ama sorun çıkarmadı diş yapısı emzik almayan oğlumdan daha güzel şuan
Rabia T.

Rabia T.

4 Ağustos 2025 03:52
Bizde 16 aylık olduk emziğe çok düşkün fikir olsun diye beklemedeyim bende :)

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir