Emzik Bırakma
85 görüntüleme
D
Duygu A.
22 Haziran 2025 20:28
Merhaba Osman Hocam kızım 21 aylık emzik bıraktırma sürecindeyiz bir anda komple ortadan kaldırmak mı gerekiyor yoksa gündüz komple bırakıp sadece gece uykusuna geçerken ve gece de destek olarak ağzında kalsa herhangi bir sorun teşkil eder mi nasıl bir yol izlemeliyiz teşekkür ederim
T
Tuğba K. Ç.
22 Haziran 2025 20:50
Ben de 14 aylık kızımla bu sürece girmek istiyorum bıraktıran var mı arkadaşlar. Sadece uyurken veriyordum ama gün içinde aşırı bir düşkünlüğü oldu bu ara bıraktırmak istiyorum o yüzden
D
Duygu A.
22 Haziran 2025 20:51
konuşmasını çok etkilediğini farkettim o yüzden hemen bıraktırmak istiyorum keşke daha erken bıraksaydım
T
Tuğba K. Ç.
22 Haziran 2025 20:52
Benimkinin bu ara sürekli ağzında beni de bu konu endişenlendiriyor aslında çözüm bulursanız paylaşırsanız sevinirim

Esra D.
22 Haziran 2025 21:19
20 aylığız bizde bu aralar düşünüyoruz, doğduğundan beridir sadece uykuya geçişlerde kullanıyorduk 1 haftalık bi hastane yatışımız oldu o dönemde sakinleşsin diye sürekli kullandık o zamandan beridir gündüz dahi sürekli istiyor çıkmaza girdik. Sanırım süreç bebeklerden çok bizi korkutuyor nasıl yaparız diye :)
C
Ceren Ş.
24 Haziran 2025 19:14
15 aylığız emziği bırakmak istiyoruz 12 aylıkken biberonu bıraktık emziğe düşkünlüğümüz arttı ama konuşmamızı etkiliyor emzik agızdayken konuşmuyor bıbıldamıyor ne yapmamız gerek ne önerirsiniz