Emzik Biberon

165 görüntüleme
M

Merve Ç.

3 Ağustos 2026 21:51
Bebeğim 2.5 aylık emzik ve biberon almıyor. Ne yapabilirim ?
G

Gülsüm K.

Premium Üye
3 Ağustos 2026 22:20
Hangisini kullanıyorsunuz? Benim bebeğim de o zaman ememiyordu ancak biberonu değişince emmeye başladı. Emzik hala tutmuyor
D

Dilan K.

Premium Üye
3 Ağustos 2026 22:22
Onlar istemediği sürece veremiyoruz malesef gece uykusunda aventin emziğini fark ettirmeden tutturabilirisniz yada ek gıdaya geçince su için biberon falan yada diş etini kaşımak için emziği alıyolar. Kızım 10 aylık sadece gece uykusunda emziği fark etmeği için kabul etti ek gıda da biberonu su içsin diye eline verince kabul etti ama büyük bir eksiklik değil sorun etmeyin
M

Merve Ç.

3 Ağustos 2026 22:23
Biberon olarak Philips avent var şu an elimde. Emzikte Philips ve bibs denedik almıyor
M

Merve Ç.

3 Ağustos 2026 22:24
İşe başlayacağım yakın zamanda o yüzden en azından biberon alması şart benim için :(
D

Dilan K.

Premium Üye
3 Ağustos 2026 22:24
Ultra air gece emziği diye geçiyo benim kızım sadece onu fark etmedi uzu daha düz
D

Dilan K.

Premium Üye
3 Ağustos 2026 22:27
Siz vermeyin babası yada yanıkozdaki kişi biberonla beslesin o zaman işk itiraz edicektir sonra 2. 3. Denemede kabul edecektir sizde taze süt var neden kabul etsin bide sabırla başkası denesin biberon değiştirin aventin biberon ucunu hiç kabul etmedi mesela benim için öğürdü hep sonra lansinohun uyduruk biberonunu tuttu
M

Merve Ç.

3 Ağustos 2026 22:31
aynı şekilde emziktede biberondada öğürerek ağzından atıyor :(
D

Dilan K.

Premium Üye
3 Ağustos 2026 22:34
Emzik sorun değil ama biberon için çeşit denemeniz gerekicek biraz bide siz değil 2. Kişi vericek biz ek gıda da bile su dışında kabul ettiremedik sonradan karnı tok sakinleşmek için kabul etti 2 defa falan. A bu arada 1 biberon denediniz olmazsa başlık değiştirin hemen yeni biberon almayım akışınıda begenmiyo olabiliyolar
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir