Emzik Almıyor

95 görüntüleme
Ş

Şemsi K.

10 Temmuz 2025 10:12
Bebeğimin sakinleştirmekte çok güçlük çekiyorum ve emziği kabul ettiremedim. Bir çok emzik denemiş olmama rağmen almadı. Rahatlamak için memeyi kullanıyor gibi, emziği nasıl kabul ettirebilirim.
N

Nur G. ..

10 Temmuz 2025 10:50
Emziği cok erken zamanlarında tutuyorlar ilk 1- 1,5 ayda tutmuştu benim bebegim. Bende cok uğraştım o attı ben verdim derken alıştı. Bazen emzige sütünüzü sürebilirsiniz.
Yasemin İ. K.

Yasemin İ. K.

10 Temmuz 2025 11:18
Biraz anne sütü sıkıp damaklarına sürterek yavaşça koydum ağzına. Diğer türlü çok zorlayınca kusuyordu. Emme refleksi yapmaya çalışırken denemeler yaptım daha çok. Emziği damaklarına sürtünce de bu durum tetikleniyor. Ağzında ama tam tutmadığı anlarda emziğin arkasına tırnak ucuyla tık tık diye hafif tıklamalar yaptım. Meme akışı gibi hissetmesi için. Bir de en önemlisi emzirme pozisyonunda denedim, daha başarılı oluyor
Esenay Ç. .

Esenay Ç. ..

Emzirme Danışmanı

18 Temmuz 2025 13:39
Bebeğinizin rahatlaması için emzik kullanmanıza gerek yok bebek annesinin kucağında rahat eder annesinin kokusunu almak ister annesini hissetmek ister ve bu durum gayet normal ten teması yaparak bebeğinizi sakinleştirebilirsiniz
A

Ayşe V. ..

20 Temmuz 2025 19:35
Eğer tutmuyorsa bence ısrar etmeyin geri bir de bıraktırmakla uğraşacaksiniz tabi siz bilirsiniz ama huysuzlandiginda başını bir kaç kez pes peşe öpüp biraz temas sağlarsanız belki sakinleşir

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir