Emzik
167 görüntüleme
B
Büşra
3 Ağustos 2026 23:39
Bebeğim 10 aylık ama 0-6 emzik kullanıyoruz Philips emzik değişmeli miyim mesela gece uykusuna 10 buçuk gibi geçiyor geçerken 4 5 kere uyanıyor ayağımda sallamadan uyumuyor anlamadım bundan kaynaklı olabilir mi 4 dişi var
K
Kübra Ö.
4 Ağustos 2026 00:29
şahsen emzikten ziyade sallamaya alışmış olabilir mi acaba? uyku eğitimi düzeni oluşturmuş muydunuz, nasıl alışırsa öyle gidiyor ya sallamaya mı alıştı acaba diye düşündüm
B
Büşra
4 Ağustos 2026 00:31
şahsen emzikten ziyade sallamaya alışmış olabilir mi acaba? uyku eğitimi düzeni oluşturmuş muydunuz, nasıl alışırsa öyle gidiyor ya sallamaya mı alıştı acaba diye düşündüm
K
Kübra Ö.
4 Ağustos 2026 00:33
Hiç uyku düzeni olmadı bebeğimde gündüz 2 uyku yapıyor akşam 6dan sonra uyutmuyorum ama hep uyuması 10 buçuk 11i buluyor şu an kalktı uyumadı banyo yaptırdım uyutmaya çalışıyorum nasıl oluşturacağım sürekli uyanıyor
B
Büşra
4 Ağustos 2026 00:34
gündüz uykularını tam uyumadıkları zaman sinir sistemleri çok yoruluyor ve gece daha da uyuyamıyorlar. bu yüzden gündüz güzel uyuması önemli. instagram ve youtube'ta bence bi uyku eğitimlerine bakıp deneyin, olmazsa danışmanlık desteği alabilirsiniz bence
K
Kübra Ö.
4 Ağustos 2026 00:37
Siz öyle mi yaptınız sallamadan başka nasıl uyutabilirimki
E
Elif G.
4 Ağustos 2026 00:59
Siz öyle mi yaptınız sallamadan başka nasıl uyutabilirimki
Yükleniyor...