Emzik
209 görüntüleme
Z
Zehra B.
2 Ağustos 2026 15:26
Bebeğim 2 aylık, emzik tutmuyor. Ne marka emzik kullansam kolay tutar? Philips avent simetrik emzik almıştım, çok zorlarsam biraz tutuyor sonra tükürüyor.
G
Gül Y.
2 Ağustos 2026 15:54
Ben de doğmadan avent almıştım 5. Aya kadar tutmadı sonra bıraktırması da var diye başka emzik almadım ama 5. Aydan sonra beni emzik gibi kullanmaya başladı emmiyor sadece memeyi ağzında istiyordu gece gündüz mamajoo denedim almadı tommee tippee marka meme benzeri yapıda bir emzik denedim onu tuttu 10 aylık olunca wee nin yuvarlak uçlu emziğini denedim damak yapısına daha uygun olduğu için onu da tuttu yani bunu deneyerek bulmanız lazım

Duygu B. B.
2 Ağustos 2026 17:44
Emziği vermekte ısrarcıysanız tek yolu deneme yanılma yöntemi ne yazık ki. Ben de birkaç emzik denedim farklı şekillerde, hiçbirini sevmedi. En son Philips avent ultra soft denedim, onu biraz sevdi gibi. Ama onu da ilk gün 2 dk, sonraki gün 4 dk, sonraki gün 8 dk, sonraki gün 10 15 dk diye aynı tummy time'da süre tutar gibi verdim. Yani 2 dakikaya bile benim zorumla almıştı. 2 ay kadar emziği emdi. Sonra atak dönemi geldi, sık sık emmek istedi. Emzirdim. Bu sefer emziği unuttu, aynı emziği bir daha emmiyor. Bazen ne yaparsanız yapın bebek kendi istediğini seçiyor ve siz bunu değiştiremiyorsunuz.
Yükleniyor...