Emzik
143 görüntüleme
E
Esra S.
7 Temmuz 2026 16:22
Bebeğim 3,5 aylık. Doğduğu günden beri emzik kullanıyoruz. Meme reddi vs yaşamadık, gelişimi iyi. Normalde uykusu geldiğinde ve gaz ihtiyacı olduğunda huysuzlanıp emzik isterdi, ancak özellikle son haftalarda gün boyunca emzik ağzında olsun istiyor. Bunun bir sebebi ve sakıncası var mıdır? Azaltmak için çaba göstermeli miyim?

Fatma A. U.
7 Temmuz 2026 16:24
Kızım 1 yaşında 2 aylıkken emzik emmeye başladı
1 yaş kontrolünde sordum çok emiyor gün içerisinde diye iki yaşına kadar sıkıntı yok hatta çokta iyi bağışıklık sistemi güçlenir emizik heryere temas ediyor siz ne yaparsanız yapın dedi bende veriyorum emiyor
1 yaş kontrolünde sordum çok emiyor gün içerisinde diye iki yaşına kadar sıkıntı yok hatta çokta iyi bağışıklık sistemi güçlenir emizik heryere temas ediyor siz ne yaparsanız yapın dedi bende veriyorum emiyor
G
Gamze G.
7 Temmuz 2026 16:26
Diş ve damak yapısı için ben sadece uyurken vermeye alıştırdım zorda olsa. Benim bebişde öyleydi öyle olurlarsa ileride bıraktırması çok daha uzun sürüyor diye sadece uyurken veriyorum.

Begüm A.
7 Temmuz 2026 17:17
Balla benimki hiç tutmadı emziği 9 aylığız acayip zor oluyor bazen sakinleşmesi yeniden uykuya dalması vs keşke biraz emseydi diyo insan
C
Csass
7 Temmuz 2026 21:05
Balla benimki hiç tutmadı emziği 9 aylığız acayip zor oluyor bazen sakinleşmesi yeniden uykuya dalması vs keşke biraz emseydi diyo insan
S
Selin A.
7 Temmuz 2026 21:49
Benim bebeğim de tutmuyor elimizdeki avent farklı markalar da daha denemedim aynısı olur mu acaba

Aynur S.
7 Temmuz 2026 22:11
Benim kızım 11 aylık hala emzik emiyor özellikle uyurken emziksiz uyumuyoruz şuan için erken ama en geç 1 buçuk yaştan sonra önermiyorlar diş yapısını bozduğu için

Begüm A.
7 Temmuz 2026 22:21
Benim bebeğim de tutmuyor elimizdeki avent farklı markalar da daha denemedim aynısı olur mu acaba
Yükleniyor...